Gå til sidens hovedinnhold

Fersk V75-vinner i pliktløp

Det er ikke mulig å spille i mot storfavorittene Neslands Loke og Red Williams mot begredelig motstand for dem begge i nok en oversiktlig rebus på Forus.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Klikk her for å se vårt lille V5B-forslag.

Klikk her for å se våre DD-forslag.

Etter noen innsatser litt under pari leverte 1 Neslands Loke som kommer ut i V5-3 årsbeste i Bergen nå på lørdag i et V75-løp, hvor Moe Odin-sønnen sprintet flotte 25.2 til en forholdsvis kontrollert seier. 5-åringen støter på svak motstand for dagen, og det må et uhell til dersom den store favoritten skal gå på et nederlag. Dersom Refsland-traveren skulle bli overflydd ned startsiden teller løpet så få hester at den seiersvante krabaten kan bakkes sist av kusk Åsbjørn Tengsareid, for så å runde konkurrentene til slutt.

Veien åpen for nok en Refsland-triumf
Etter at storfavoritten 1 Luigi i V5-4 er blitt strøket skulle alt ligge til rette for at dyktige Kåre Refsland signerer nok en trenerseier med 5 Red Williams. Muscles Yankee-sønnen viser stadig fremgang, og vi kan ikke helt se for oss hvem som skal klare å stoppe 6-åringen her.

Klare utganger
I V5-innledningen tror vi 4 Smart Boszorg er klart best på kapasitet. Cordoba Lobell-sønnen var ute på en upassende kort distanse etter litt pause i sin siste start, og fikk ikke med utfallet helt der fremme å gjøre. 6-åringen gikk dog slett ikke noe dårlig løp med innlagt galopp, og det løpet i kroppen har nok gjort godt. Vår favoritt utfordres i første rekke av 5 Gino As, 9 Shotgun, 10 Ovni D`Epona og 11 Magic Prince.

Vi støter på en klar favoritt også i den andre avdelingen i form av 4 O.K. Jeckman. Tap In-sønnen tok en kontrollert triumf i sin siste start på hyggelige 16.9 full vei, og alt skulle ligge til rette for reprise i dag. Tet og slutt virker svært nærliggende, og 4-åringen tar i så fall årets femte triumf i det åttende forsøket. Svikter favoritten står trioen 3 Soft Gun, 9 Hip Hop og 10 Nangilima nærmest klar til å overta.

I V5-finalen mener vi tre hester skiller seg klart ut på form. 7 Dr. Robert Johns har hevet seg flere hakk nå på slutten, og er en sannsynlig vinner i en feilfri utgave. Den av 2 Fine Carre og 4 Speedy Ipan som når føringen i løpet kan dog bli en lei nøtt å knekke. Førstnevnte var lekker ved sin siste seier, mens sistnevnte har levert strålende innsatser i lang tid.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 90 og 240 kroner. Begge forslagene er samlebonger, og vi forsøker her å ta V5`en hhv 30 og 20 ganger.

På det største forslaget spiller vi et ab-samlebongsystem med en innleveringspris på 900 kroner. Her satser vi på å kamme hjem V5`en enten 10, 20 eller 40 ganger. Systemet har vi fylt ut på tre kuponger, og de kan du kjøpe her.

Kommentarer til denne saken