*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Festen fortsetter i kveld

Jørgen Sjunnesson setter seg opp bak Nettavisens V65-banker på Axevalla i kveld. Foto: Hesteguiden.com

Alles øyne er rettet mot Bjerke denne helgen, men ikke glem at det er millionjackpot i V65-spillet på Axevalla i lørdagkveld.

08.06.14 12:21

Tipsene til kveldens V65-omgang på Axevalla i Sverige er utarbeidet av Nettavisens travredaksjon.

Les også:Dansk dynamitt og norsk pepper
Les også:En evntyrhelg i vente

Nettavisens Biri-tips satt klokkerent på Biri fredag kveld. Vi lanserte 4 Miniera D'Oro som vår V65-banker i V65-1 og 5 Oslo Kronos som alternativ banker i V65-6. I tillegg satte vi ut alle varsellamper for folkebankeren 2 Mino i V65-4. Alle ting stemte og de som fulgte Nettavisens største V65-forslag til Biri i kveld ( innl.pris kr 1344) kunne innkassere en sekser og 22 femmere.

Seks rette betalte ut velvoksne 29 273 kroner og fem rette betalte ut 202 kroner. Ergo ble det 3 3 717 kroner tilbake. Det mellomste V65-forslaget (innl.pris kr kr 432) inneholdt ni femmere og betalte tilbake 1 818 kroner. I tillegg ble det fullklaff for seks andelslag på Eksperten og totalt landet Nettavisen gevinster for over 250 000 kroner på Biri fredag.

Det er full fest på landets hovedbane denne helgen med travkjøring både lørdag og søndag, og slik det ser ut nå, spiller også værgudene på lag med arrangørene. Det er meldt strålende vær i hovedstaden hele helgen, og da blir folksomt på tråkka.

Denne artikkelen omhandler dog løpene på Axevalla lørdag kveld, og det er en svært spennende omgang vi har å se frem til i kveld. Det er nemlig jackpot i V65 på den arenaen i kveld, og der ligger det NOK 1 031 830 ekstra i sekserpotten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Axevalla
V65 kl. 18.25
V4 kl. 19.05

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Nettavisens vurderinger til Axevalla:

Nettavisens holdepunkt i denne herlige V65-omgangen fra Axevalla i kveld blir 7 Fly The World i V65-6/DD-1, og da snakker vi om en hoppe som var en av de beste i kullet sitt under fjoråret. I årets to første starter har det ikke blitt klaff. Første gangen slapp kusken henne av litt for mye, så derav galoppen. Sist var det kval til Drottning Silvias Pokal, der hun avsluttet bra etter å ha blitt hindret underveis.

Rapportene fra trenerhold er sterke, og de har aldri kjent Juliano Star-datteren finere enn under et treningsjobb tirsdag. Distansen på 2640 meter er til fordel for vår banker, da hun er mer sterk enn speedig. Motstanden denne gangen synes vi ser overkommelig ut, og vi er inne på at Sjunnesson kan kjøre seg tidlig til tet. Fra den posisjonen taper neppe Guldstoet-vinneren 2013, og da skal det dreie seg om en fin V65-banker.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag