Fighter i lunsjen!

Foto: hesteguiden.com

Det er en spennende lunsj vi har i vente i Drammen i dag, og vi bankerspiller en tøffing som ikke er favoritt!

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Forus: Helt overlegen på kapasitet (kommer)
V65 Eskilstuna: Vi byr på en stålbanker
V4 Axevalla: Kongen vinner?
Oddstips 1: Opp til bevis for Chelsea

Oddstips 2: Cardiff slår tilbake

Champions League: Alt det siste om lagene

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til Axevalla i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit) og i Drammen her hjemme, mens det på kvelden er Eskilstuna i Sverige med V65 og Forus med dobbel V5 som er banene vi kan spille til. Vi har tips til alle stevnene, og i lunsjen i Drammen satser vi på at en kapabel hest med løp i kroppen etter lang pause er seiersklar!

Vi snakker da om 4 Fighting Superb i et flott varmblodsløp i finalen hvor en rekke av deltagerne holder høy klasse, men vi tror 5-åringen til Tom Forkerud er den beste av dem alle på full form. Han gikk et meget sterkt løp til fjerde på 16.0 full vei etter lang pause i den siste starten, og løp i kroppen har normalt gjort veldig godt. Gikk ved den anledningen også med et punktert sulkyhjul, og da var den prestasjonene sterk!

Vunnet tre løp i Skien og et løp i Drammen tidligere i karrieren, og da er det liten tvil om at han takler de krappe svingene på dagens arena utmerket. Holdt kanonform på denne tiden i fjor, og vi synes andrevalget i spillet er et spennende bankerspill, i et typisk garderingsløp. Fryktelig tung til slutt på sitt beste, og vi tror på seier i dag! Det er kun ni hester igjen i dette løpet etter strykinger, og det er til fordel for vår banker.

Vår rangering V5-5: A: 4 B: 2-3-5-6 C: 12-9-10 D: 7

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt abc-system i V5 på 1512 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 2100 meter autostart
Et litt småskummelt kaldblodsløp innleder denne rebusen, og vi tyr da følgelig til bred gardering. Nærmer seg en seier gjør 6 Ty Li, og den kan fort komme i dag. Formen er sterkt stigende med et par løp i kroppen etter litt pause, og i den siste starten var hun knapt slått som tredje på fine 29.3 full vei. I en feilfri utgave er det neppe noen som slår 2 Store Johan, men 6-åringen er utsyrt med en kusk som nærmest er vaksinert mot å vinne travløp (det ser ut til at han fryser til is i en tett oppløpsstrid).

Det har blitt galopp for 10 Nebbenes Helen i de to siste startene, men på sitt beste er 4-årshoppa god nok. Fjerde på 29.4 full vei i den tredje siste starten mot bedre hester enn dagens konkurrenter, og i en feilfri utgave er hun snakk om en vinnerkandidat. Vi synes 4 Valle Fryd varslet fin form før hun hoppet seg vekk sist, og i en feilfri utgave skal hun duge. 7 April Spik er kapabel, og han gikk relativt pigg i mål som femte på Biri på fredag. Høitomt har prøvd seg bak 6-åringen uten hell før, men det kan gå i dag.

Vår rangering V5-1: A: 6 B: 2-10-4-7 C: 5-3-1-8-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 2100 meter autostart
Fire hester gjør opp om seieren i dette varmblodsløpet i den andre avdelingen, og 9 Magnetico er snakk om hesten å stå i mot til slutt. Solid form der i gården (virker til å være i rivende utvikling), og i den siste starten avsluttet han strålende til sølv på 18.2 full vei. To triumfer fra tet har det blitt på 8 Windmaster nå på slutten, men i dag må trolig 4-åringen avgjøre løpet til sin fordel via den tunge veien utvendig (verre det).

Blåser til tet gjør 5 Ugh Ugh, men vi er usikre på stridsmoralen på Mikkelborg-traveren. Var tidlig en snakkhest som 3-åring, men han skuffet mye i fjor. Femte på 18.8 full vei etter lang pause i den siste starten uten å sprudle, men løp i kroppen kan ha gjort godt. Vi synes 1 Never Walk Alone holdt anstendig fra tet til fjerde på 18.7 full vei i den siste starten, og 4-åringen står veldig fint til i dag.

Vår rangering V5-2: A: 9 B: 8-5-1 C: 3-4-10-6

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-3, 2100 meter autostart, monte!
Vi har et monteløp for varmblodshester å forholde oss til i den tredje avdelingen, og vi synes tre hester hever seg litt over mengden. Vi tror 4 Earlina piler til tet, og på en arena som dagens kan hun lede rundt om. Sist hun hadde sal på ryggen ble Abano As-datteren fjerde på fine 17.1 full vei fra ”dødens”, og i det løpet var svært gode Dreamcatcher en vinner.

TGN bankerspiller 6 Games We Play etter at de mente 7-åringen debuterte under sal med en sterk avslutning til fjerde på 15.9 over en sprint i den tredje siste starten, men favoritten har prøvd seg i monteløp før. I et løp på nettopp dagens arena 16. juli i år tapte han 30 meter ned startsiden, og når han trøblet med aksjonen inn på den første svingen kom galoppen som brev på posten.

Ble da til slutt sjette på 18.0 full vei, men i en feilfri utgave i dag er selvsagt Brinch-traveren snakk om en het vinnerkandidat (treneren har dog ingen form på stallen om dagen). Vi synes 7 Neon har gått veldig mange fine løp i monte, og i Drammen trives han veldig godt. Tredje på 18.0 full vei sist han gjestet dagens arena, og vi synes 7-åringen er alt for lite påakted med sine 10 % i dag.

Vår rangering V5-3: A: 4 B: 6-7 C: 1-9-5-2-3-10-8

HTML EMBED

V5-4, 2100 meter autostart
Vi har et veldig åpent kaldblodsløp i relativt lavt grunnlag å forholde oss til i den fjerde avdelingen, og veldig bred gardering synes vi ser ut som en fornuftig løsning. Det ble fjerde på 32.8 full vei for 1 Finnskog X.O. i den siste starten fra tet, og kretsen rundt hesten var litt skuffet over 4-åringen da. Uansett ikke voldsomt tøft i mot i dag, og vi synes Kasper Mollyn-sønnen skal være snakk om en grei favoritt. Uansett litt usikkert med autodebut, og stridsmoralen til hesten er vi litt usikre på.

Vi bankerspilte 8 Lolly Løva med hell i den siste starten ved triumfen på enkle 34.7 full vei, men 3-årshoppa imponerte vel ingen den dagen. Langt bedre i den nest siste starten (hoppet da vekk en lav 31-tid full vei), og med en tilsvarende innsats i dag er hun seiersaktuell. Jevne fine løp går 3 Høiby A.T., og 6-åringen står gunstig til denne gangen. Spennende etter pause er både 5 Valle Ann og 6 Sherikan, mens trioen 7 Hornnes Vilje, 11 Virak og 12 Arthur heller ikke trenger å være borte på en god dag.

Vår rangering V5-4: A: 1-8 B: 3-6-5-7-11-12 C: 4-9-2-10

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1512 .- (over fire bonger)
Stamme 3840 rekker (10*4*8*12*1)
A: 6 B: 2-4-7-10 C: 1-3-5-8-9
1-5-8-9
A: 4 B: 6-7 C: 1-2-3-5-9
A: 1-8 B: 3-5-6-7-11-12 C: 2-4-9-10
4 Fighting Superb

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 384.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 432.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 504.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 192.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!