Fighterspill

Foto: hesteguiden.com

Vi banker et andrevalg samt spekulerer litt forsiktig i mot ubeseirede Frakast på Leangen i kveld.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Det er lov å prøve seg på noen friske varianter en gang i blant, og når kusk Edvard Kristiansen er litt skeptisk til bælfavoritten 15 Frakast i V5-finalen dersom det skulle bli hard bane (noe det ligger an til å bli) syntes vi det er litt spennende med noen garderinger i kveld (og før eller siden kommer tapet...). Moe Odin-sønnen har så langt ikke tapt løp i sin karriere, og det er den femtende strake triumfen 6-åringen skal forsøke å bokføre i finalen av Hesteeierkanna med 40.000 kroner til vinneren i V5-5.

Aunemo-traveren tok enkelt ned 10 Fykeneld ved den siste triumfen på 28.8 full vei, og selvsagt skal 93-prosenteren i spillet bli tung å stå i mot til slutt på ny. Sistnevnte syntes vi dog står veldig interessant til ved denne anledningen, og vi ser ikke bort i fra at kusk Jomar Blekkan kjører seg relativt tidlig til tet med den formtoppede Elding-sønnen. Det var en strong innsats til sølv 9-åringen leverte etter en tøff reise utvendig sist, og dersom det ikke skulle stemme helt for storfavoritten i kveld er det slett ikke utenkelig at Johansen-traveren leder rundt om (spenstig 8-prosenter dette).

Vår rangering: A: 15 B: 10-5-9 C: 6-14 D: 11-13-12-7-1-4-3-2

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-3
Vår banker for dagen finner vi i den tredje avdelingen, og da snakker vi om forvandlingsnummeret 7 Arena. Etter å ha vunnet til over hundre ganger pengene på fine 29.5 over en sprint i den neste siste starten leverte Spikeld-datteren en flott avslutning til fjerde på fine 30.0 full vei i et V75-løp i den siste starten, og 8-årshoppa har bekreftet form forut for denne starten etter litt pause ved å gå 33.6 full vei i et rutineløp sammen med gode Marmorjenta 9. november. Gabrielsen-traveren står nå likt med flere av de hestene hun hentet 20 meter på i den siste starten, og når dagens korte distanse trolig favoriserer andrevalget i spillet kontra de øvrige konkurrentene, tror vi på en topp vinnersjanse.

Vår rangering: A: 7 B: 8-3-11-10-5-12 C: 1-2 D: 9-4-6

Nettavisens spilleforslag til løpene på Leangen kan du få levert her.

V5-1
I den innledende avdelingen pådrar 5 Bokli Pia seg et relativt tungt favorittstempel, men noen klink vinner tror vi ikke det er snakk om. 7-årshoppa fullførte helt greit til tredje uten å sprudle i et ikke alt for tøft hoppeløp i V75`en i den siste starten, og vi syntes Bokli Balder-datteren er for variabel til å kunne forsvare sine 81 %

Etter at 11 Sterk Odd fikk sølv i Oppdretningsløpet på Biri bak Ridder Prinsen som 3-åring har Standahl-traveren slitt voldsomt med det helsemessige, men etter litt pause i den siste starten viste Bokli Balder-sønnen voldsomt fine takter (så etter vårt skjønn lysende fin ut). 5-åringen var i overkant pigg ved den anledningen, og vi tror rett og slett kusken dro hesten over i galopp 100 meter fra mål som seiersaktuell. Nå setter Edvard Kristiansen seg opp bak den kapable 5-åringen, og da setter vi 20-prosenteren i spillet fremst.

Veldig aktuelle skal også duoen 7 Mille Mollyn (Moe Odin-datteren er en meget habil sprinter på sitt beste, og dersom formen er sånne noenlunde inntakt etter litt hvile tror vi 6-årshoppa kjemper i fremste rekke) og 9 Beljue Gutten være (etter en veldig fin periode var Lykke Gutten-sønnen ikke som best sist, men tilbake i slag skal 9-åringen være hyperaktuell i et løp som dette), mens 4 Skaugaprinsen også bør vurderes tidlig fra et fint spor.

Vår rangering: A: 11 B: 5-9-7-4 C: 12-1-10 D: 2-6-3-8

Annonse: Grøstad/Lerum med nye 30 000 kroner innspilt torsdag og fredag. Søndag innfridde 10.valget Omer Borken

V5-2
Favorittene står litt sjanseartet til i dette løpet, og da setter vi 7 Armbro Dave fremst. Conway Hall-sønnen har slitt voldsomt med å finne den helt store formen i år, men i den siste starten viste 7-åringen klar fremgang. Fra tredje innvendig fikk vel ikke kusk Edvard Kristiansen kjørt for fullt mellom hester til slutt, og det så ut til å være en relativt frisk hest i målgangen. To løp i kroppen etter lang pause bør ha gjort godt, og med ikke alt for startkjappe konkurrenter i første rekke ser vi ikke bort i fra tidlig tetkjenning for Rishaug-traveren.

Det ser tungt ut for 14 Creek`s Tamina fra 40 meter tillegg ved denne anledningen, men vi tør ikke å avskrive den steintøffe Christiansen-traveren helt. Sjanseartet til innerst i andre rekke står 8 Lython Abroad, men dersom det løser seg for den kapable Brækken-traveren må han tilmåles solide vinnersjanser på tross av at han står litt tøft inne i løpet på pengene. Store problemer med voltestart har 9 Hydrargyrum hatt tidligere i karrieren, men med feilfri avgang er den formtoppede Indian Silver-sønnen høyaktuell.

Det ble galopp for 10 Alpha Romeo R.R. i den siste starten, men på sitt beste i en feilfri utgave legger Alf Palema-sønnen dette feltet på rygg. Fullt godkjent gikk 5 Arc Whaler til en premie i et tøft V75-løp i den siste starten, og Angus Hall-sønnen har veldig fine avslutninger å by på ved full form.

Vår rangering: A: 7 B: 10-8-9-14-5 C: 13-2 D: 3-1-6-11

V5-4
Hvis vi ser bort i fra 9 Bagpipe var det svært dårlige hester 8 Jet Caltina rundet i den siste starten ved triumfen på 17.9 full vei (gikk unna for driving til slutt), og når vi syntes hestene fra 40 meter tillegg trekker klar fordel av løpesnor syntes vi spillerne har gjort Blekkan-traveren til vel stor favoritt med sine 85 % Springsporet bør dog borge for tidlig tetkjenning, men med løp i kroppen tror vi førstnevnte er vel så god, om ikke bedre. Rubintor Pri-sønnen til Frode Husbyn tegnet til å bli en av årgangens beste, men det har åpenbart vært litt rusk i maskineriet i hele år. 4-åringen så dog fin ut i den siste starten, og kapasiteten på 22-prosenteren i spillet er udiskutabel.

På vei opp i form er 13 Canny Boy, og selv om 12 Thai Extreme skuffet en smule i V75`en på lørdag skal den speedige General November-sønnen regnes tidlig i et løp som dette. Det er lite å si på formen til duoen 14 Lord Francis og 15 Haveaheart, mens en feilfri 4 Quai De Chene er snakk om en stor outsider. Satt fast og så fin ut gjorde kapable 10 Candy Man Dream i comebacket, og løp i kroppen har nok gjort godt.

Vår rangering: A: 9 B: 8-13-12-14-15-4-10 C: 2-5 D: 1-6-7-3-11

Spilleforslag
Til V5-rebusen på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 192, 480 og 1356 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Leangen
V5 kl. 18.35 (løp 2-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Leangen på www.rikstoto.no i kveld!