Figo med nytt drømmetreff?

Råsterke Figo T. Dream skal ha en flott mulighet til å ta sin tredje strake i V5-finalen i Drammen i kveld.

Klikk her for Nettavisens V5-forslag

2 Figo T. Dream har virkelig imponert etter at trener Morten M. Ottersen fant ut av skoingen på 4-åringen. Først ledet Hans Jørgen Eggen et V65-løp for stallansatte hele veien før Kai Johansen brukte samme oppskrift i et lunsjløp sist. Da travet Giant Chill-sønnen 17.1 full vei uten å være mast nevneverdig på. Med tetkandidat 5 Ozeroz strøket tror vi Figo sitter tidlig i føringen, og sterk som han er kan vi ikke se han tape dette stayerløpet.

Trampoline til besvær
Vi tok en prat med kveldens bankerkusk Kai Johansen som var svært uheldig for en uke siden. Den dyktige kusken skulle nemlig kutte opp en ødelagt trampoline da ulykken var ute. En vinkelsliper kom i retur og kuttet opp hånda - det kunne fort ha gått riktig galt forteller Johansen som ikke har kjørt løp siden 1. november. I kveld gjør han comeback selvom han fortsatt har liten førlighet i lillefingeren. Kai har veldig god tro på hesten sin (vi snakket med ham før hovedopponenten ble strøket), og mente det var flust med krefter igjen sist. Andresporet trodde han skulle gå fint (og nå er det dessuten bare fire hester igjen på strek).

Kai Johansen har hatt en eventyrlig sesong i sulkysetet, og vil høyst sannsynlig nå milepælen 100 seire i løpet av året. 35-åringen har nemlig allerede vunnet 96 løp, og traver Figo feilfritt bør han være enda nærmere målet. Da vi spør ham om han er fotballinteressert blir det litt stille - nei, jeg har aldri sett en hel fotballkamp i hele mitt liv, men jeg så de siste 10 minuttene av cupfinalen i går. Vi må derfor fortelle ham at Figo er en portugisisk verdensstjerne som ble kåret til årest spiller i 2001, og som har vunnet to seriegull med sin nåværende klubb Inter.

Den sympatiske kusken som vant Norsk Travderby med Lundfrigg i 2002 gleder seg både til å kjøre igjen i kveld, og ikke minst til onsdag. Da skal han tøyle startraske Lundabye mot bl.a Adrian Chip i Axel Jensens Minneløp. - Jeg tror vi kan klare en trippelplass dersom vi får en fin reise ved railen, og det er slett ikke umulig at han overflyr storfavoritten på startsiden, men drømmescenariet hadde nok vært å kommet ned i lederrygg på Adrian Chip.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 420 og 1200 kroner.

Det største forslaget er en samlebong der vi spiller den minste bongen 10 ganger. Her tror vi 1 Nemisis har en solid sjanse til å lede ungdomsløpet hele veien for svært dyktige Dag-Sveinung Dalen, men vi tar også med den spurtsterke stallvenninen som vil ødelegge V5-drømmen til 9 av 10 spillere.