Fin reklamehest

Foto: hesteguiden.com

Hans Wilhelm Storås starter opp som selvstendig travtrener ved nyttår, og har en flott reklamehest i Monita som blir stor favoritt under tirsdagens lunsjtrav på Bjerke.

Etter en bedrøvelig lørdag, ble søndagen en svært bra dag for Nettavisen og Sportspill. Roger Sundvisson traff med alt under V4-omgangen i Rättvik, og de som fulgte hans minste V4-forslag her på Nettavisen (innsats kr 168) kunne hente ut pene 1 038 kroner. Toeren i V4-4 (7.valget 14 Titus Rocket ledet forøvrig langt inn på oppløpet). Med den som vinner hadde utbetalingen blitt på meget solide 4 974 kroner, og denne var markert på det minste forslaget.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På Täby galoppbane ble det enda bedre. Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen fornektet seg ikke på sin favorittbane Täby, og fikk seks rette på sitt største V64-forslag (innl.pris kr 1200). De som investerte i den bongen kunn kvittere ut over 10 000 kroner. Også i DD-spillet ble det fullklaff. Det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake 1085 kroner, mens det største DD-forslaget betalte tilbake 2107 kroner.

På Sørlandet lanserte Leirvåg samlebonger og spilte kun V6, noe som viste seg helt riktig. Dessverre ble et par av andelslagen som het "Leirvåg spiller samle" feil utfylt helt på slutten, men åtte andelslag fikk ihvertfall pen avkastning på sine investeringer og ca 35 000 kroner ble fasiten på Sørlandet. Totalt spilte Nettavisen/Sportspill inn ca 180 000 kroner søndag, på Nettavisen og på Eksperten søndag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Suksessen for Sportspill fortsatte på mandag, men i V4-spillet i lunsjen ble det mager utbetaling. Kurt Leirvåg leverte dog strålende tips til løpene på sin favorittbane Leangen på kvelden (Snonsøy Elda var et herlig drag i mot en av dagen største favoritter) , og der ble det klaff i både DD, V5 og V65. Størst avkasting fikk de som fulge hans største DD-forslag som gikk inn til en utbetaling på rundt 3 300 kroner, og på Eksperten gikk 35 andelslag inn med seks rette. Sportspill spilte inn rundt 80 000 kroner på Eksperten i går, og vi tar sats mot nye gevinster denne tirsdagen!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er nok å ta tak i for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto denne tirsdagen, og først kan det spilles til lunsjløpene på Eskilstuna i Sverige og på Bjerke her hjemme. Siden kan det spilles til en V5-omgang på Axevalla på den andre siden av kjølen på ettermiddagen, før det hele avsluttes med spill til en V64-omgang på Jägersro hos søta bror samt til en spennende V65-omgang på Forus i Stavanger her på berget. I lunsjen på Bjerke i dag, tror vi det kan smelle i tre løp (og vi garderer følgelig bredt der), men dagens banker virker til å være soleklar.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Taper ikke fra tet?
I et varmblodsløp i V5-4 kommer 1 Mohita til start, og vi tror hun leder rundt om. 4-årshoppa viste seg å være lynrask bak bilen i den siste starten, og vi har vondt for å se at noen kan nekte henne teten også i dag. I fra spiss skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse, og vi ser kun dundrende startgalopp i mot.

Holm-traveren har vunnet tre strake triumfer i høst, og ved seieren på 17.5 full vei sist, var hun helt utruet til slutt. Det var ikke mye spart i målgangen den dagen, men hoppa har trolig gått fremover på form, med det løpet i kroppen etter en mindre pause. Dagens konkurrenter skremmer ikke, og vi bankerspiller.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vi står på to
I et monteløp for kaldblodshester i den andre avdelingen står vi på duoen 2 Skogly Prinsen og 9 A.B. Rusken, og vi har god tro på å være igjennom dette løpet på de to. Førstnevnte har to triumfer å vise til under sal i høst, og Gaustad-traveren var helt overlegen ved seieren på 30.0 full vei i den siste starten.

Sistnevnte har galoppen som sin verste fiende, men i en feilfri utgave blir ikke 6-åringen lett å stå i mot til slutt. Han gikk sterke 28.0 full vei som toer i den tredje siste starten, og etter galopper i de to siste startene, har han vært god. Han tapte en "mil" på galoppen sist, men han var likevel toer i mål på 31.0 full vei.

Begge hestene er utstyrt med gode ryttere i form av Silje K. Eilertsen og Siv E. Løvvold, og da synes vi dette virker til å være en god lås. Det er intet å utsette på kapasiteten til 8 Hvalstad Hugin, men galoppene kommer tett der i gården. Det er dunkel form på både 1 Stumne Glimt og 7 Lustra Eldar, og da står vi over.