Gå til sidens hovedinnhold

Finaler og 26 millioner i potten

En helt strålende V75-omgang er i vente fra Forus, og dette er for oss et av årets høydepunkter. På lørdag så jakter vi millionene med en frekk banker!

Det har vært en eventyrlig uke for Nettavisens trav- og galopptips. Sist søndag så prikket Rolf Lerum to V5-spill på Eksperten på Sørlandet (som hver ga drøye 67 000 kroner i utbetaling).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Tirsdag kveld ( 23.juni) var han på farten igjen under V65-løpene på Momarken. Systemspillet (fire andeler a kr 1000) suste inn med deilige 95 835 kroner tilbake. I tillegg ble det en hel bråte femmere på diverse andre andelslag og totalt over 150 000 kroner innspilt. På Nettavisen ble det fire femmere (a kr 622) på hans mellomste V65-forslag (innl.pris kr 400) og pene 2 488 kroner tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Torsdag kveld sa det aldeles pang under V65-løpene på Øvrevoll. Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert strålend tips i lang tid, men torsdag "toppet" de. Tre systemspill suste inn med seks rette og drøye 83 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det femmere på alle øvrige spilleforslag og ca 300 000 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Jokerpotten stiger igjen, og på lørdag så ligger altså hele 26 millioner og venter på en alenevinner. Vi spiller frekt, og har jobbet frem flere meget spennende objekter i jakten på millionene. Vi anbefaler et bankerspill på 11 Ready Eddie (2.valg) i V75-2, og er altså inne på at den store favoritten 3 Osceola får stryk. I løpene ellers finnes det meget interessante bud, og her skal vi være med å kjempe om de store kronene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Innleveringsfrister Forus :

V5 : kl.14.10

V75 : kl.15.00

V4 : 16.06

DD : kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Våre objekter mot millionene :

V75-1 : 5 Tomtegubben – Har sjeldent fine betingelser i denne finalen, og det er NÅ den skal spilles. Nest sist på Momarken så fullfører den bra, og da går den omtrent likt i mål mot Odd Herakles fra likestart. Er 20m billigere ute kontra den nå. Er meget kjapp ut den motsatte veien på volte, viste det på Jarlsberg 10.05.2013, og her bærer det normalt sett rett til tet. På en lynrask bane da, ja, da kan denne faktisk holde unna. Er en klar OBS hest, og vi ranker den først.

10 Nyland – Dette er et stort løfte, og det er sterke rapporter på den etter en liten pause. Treneren sier rett ut at han kommer til Forus denne lørdagen med en vinner. På Bergen sist så viser den faktisk 21,9 s 1500m / 20,6 s 500m, og den gjør et meget bra løp. Har en voldsom fart i kroppen sin, og med bare litt flyt på veien så kan denne bombe rundt alt. 1 Søndre Jerkeld – Ble grovt sjenert sist, og galoppen var ikke til å unngå. Kommer helt strålende tilbake, og den gjør et av karrierens beste løp. Er slett ikke så verst fra start, og fra denne utgangsposisjonen så er den verdt oppmerksomhet. 3 Vinning Ferd – Er under en strålende utvikling, men den er tøffere ute nå. Er blant annet 20m tøffere ute her kontra Søndre Jerkeld/Gjøndin som den møtte sist. Virker dog å ha en del å gå på, og den er ikke ueffen om den fortsetter sin fine utvikling.

Vår rangering V75-1 : A : 5-10 B : 1-3 C : 2-9-7-12-6-8-4 D : 11

V75-2 : 11 Ready Eddie – Dette er feltes klart beste hest, og for oss er den et soleklart førstevalg. Holdt lekestue med Osceola nest sist, og da vinner den utrolig enkelt. Viser 10,9 s 500m med mye igjen. Nå sist så hadde man satt på den cantseeback på begge sider av hodet, men da fikk den aldri sjansen, og ble sittende fast som en klink vinner. Kolle har varslet at han vil kjøre i tet med Everest, og dermed så blir det tempo her. Ready Eddie kommer bakfra på lette bein, og senker alt? JA!

3 Osceola – Folkehesten fra Klosterskogen har utviklet seg fint i regi Tom Erik Solberg. Var strålende til en lett seier nest sist, mens den ble kjørt helt ned i kjelleren sist. Skal ut på sin tredje langreise i løpet av kort tid, og slike turer tapper mer krefter enn hva mange tror. Risikerer dessuten å få svar her, og det som trolig blir favoritten er slik vi ser det i trøbbel. 5 Jackhammer – Er en hest som vi føler har fått dårlig betalt med tanke på den kapasiteten som den besitter. Har nå kommet inn på stallen til HAMRE, og de har gjort flere endringer med den før denne oppgaven. Er såpass god at om det skulle klaffe på veien, ja, da kan den faktisk felle alt. Bør følges i varming, og for de som garderer så MÅ den med.

Vår rangering V75-2 : A : 11 B : 3-5 C : 6-2-1-12-4 D : 7-8-9-10

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V75-3 : 3 More Than Enough – Dette er feltes beste hest, og også den av favorittene med best betingelser. Det har ikke klaffet helt på slutten, og i finalen på Solvalla nest sist så ble det rett og slett for tøft. På Klosterskogen tredje sist så gjør More Than Enough et helt vilt løp, og det er nok årets prestasjon i grunnlaget sålangt. Her har Jeppe en oppgave, og det er å svare ut Sejr Gammelsbæk på startsiden. Lykkes han med det, ja, da vinner More Than Enough dette løpet. Det som også kan skje her er at Zarbaro Boko spinner til tet, men SOW slipper til den første som kommer. Vi tror MYE på Dansk seier fra disse betingelsene.

4 Sejr Gammelsbæk – Gjorde et helt vilt løp sist, og slik som det ble kjørt der, ja, da skal det nesten ikke være mulig å vinne. Har «en mil fram», men via en avslutning i 10 fart så rekker Mikkelsen traveren fram. Skulle Geir Mikkelsen lykkes med å komme seg foran, ja, da vinner Sejr Gammelsbæk. To hester skiller seg soleklart ut, og den av favorittene som først kommer seg foran tror vi vinner.

Vår rangering V75-3 : A : 3-4 B : 10-1-7 C : 12-5-9-6-8

V75-4 : 2 Bonjovi BR – Hadde trent ordentlig fint før løpet sist, men da skulle den egentlig bare ha seg en gjennomkjøring før denne oppgaven. Ble i løpet sist for hissig, og den reiste i galopp. Nest sist på Biri så er den pottetett i halsen, men allikevel så er den kun fem tideler bak Obi i mål. Er betydelig tøffere enn for eksempel It’a All In The Game, men det er likevel mulig at Mikkelsen svarer. Bonjovi BR er såpass god at den kan vinne dette løpet selv fra dødens, og på lørdag er det for oss et av dagens aller beste spill.

9 Obi – Gikk 12,1 den siste runden nå sist, og den fullfører skikkelig fint. Hadde uansett godt av en blåser i kroppen etter pausen, og den ventes forbedret før denne finalen. Skulle det bli kjøring der foran så er det fort Obi som har de beste kortene på hånden, og den skal selvfølgelig med på bongene.

Vår rangering V75-4 : A: 2-9 B : 1-5 C : 4-7-8-6 D : 3-10

V75-5 : 7 MT Good Looking – Hadde bråket på transporten til Trondheim sist, og den fikk maks for dagen. Var nok ikke helt på topp etter en liten pause. Gangen før så gjør den en aldeles svett sisterunde, og da var den en moralsk vinner i løpet som Scarlett Gede vant. På vår klokke så stod det faktisk 11,6 s 1000m. På lørdag så bomber MT Good Looking til tet, og på en brennkvikk bane som Forus er så skal den ikke bli lett å fange. Har fakta en meget god sjanse her, og vi tror hardt på denne frekkisen!

9 Viva La Diva Rick – Var svak sist selv om den vant løpet. Nå rapporterer Frode om en hest som virker tilbake på topp i treningsjobbene, og slikt skal man selvfølgelig ta på alvor. Banket trossalt Juniata Hanover tredje sist. Er opplagt en av de som kan vinne dette med litt flyt, og for de som garderer vårt herlige spill her, ja, da er den selvfølgelig aktuell. 6 Scarlett Gede – Dummet seg ut sist, men gikk 13,6/1900m bak feltet på et bra sett. Var ikke veldig langt foran MT Good Looking nest sist, og med tanke på at sistnevnte nå står klart mer spennende til så Scarlett Gede virkelig være på topp for å vinne dette. Disse tre hestene høyer seg klart over mengden.

Vår rangering V75-5 : A : 7 B : 9-6 C : 8-3-4-2-10-5-1

V75-6 : 1 Broadway Legs – Var helt fantastisk i Bjerke Cup. Gikk to helt rå løp da, og selv om den ble litt skakk i finalen så fullførte den bunnsolid. Frode tror på tet nå, og skulle Hamretraveren få tet, ja, da er vi veldig inne på at det dreier seg om en vinner. Vi er dog ikke så sikker som Frode på at den virkelig får tet. 9 Support Justice gjorde en fantastisk innsats i OGP. Akkurat det er det ingen tvil om. Man skal dog være klar over at den fikk smyge med i rygger, og det meste ble riktig den dagen. Vi er slett ikke sikker på om Support Justice allerede nå kan vandre utvendig på Broadway Legs å ta den ned. Det tror vi faktisk ikke før vi får se det. Support Justice skal selvfølgelig med på bongen, men blir etter vår smak en litt for stor favoritt.

5 Deuxieme Picsous – Har vært knallhardt matchet, og dette er en hest som er bedre enn raden. Nå er den dønn riktig ute når det gjelder motstand, og med TURBO bak seg på lørdag så ser vi slett ikke bort ifra at det er Svenskene som lurer oss i år igjen.

Vår rangering V75-6 : A : 1-9 B : 5-3 C : 6-2-7 D : 8-4

V75-7 : 8 Doktor Jaros – Holder en eventyrlig form, og den var helt RÅ i Sverige nest sist. I V75’en nå sist på Drammen gjør den også et knallbra løp etter galopp, og det var løpets moralske vinner. Er den beste hesten i feltet på ren kapasitet, og blir den bare ikke fast her så snakker vi om en flott mulighet.

7 Art Haaken – Vant på en bra tid sist, og da var faktisk hesten syk for dagen… Er kjapp ut, og skulle den bli sluppet til tet her så vil den lede dette LENGE. Treningsrapportene på den er fine. 3 Sagi Allvinn – Synes vi var spennende sist i Drammen, men da valgte dessverre kusken et defensivt opplegg, og det ble litt feil. Røper uansett form med å avslutte veldig fint når det løser seg. Har ikke vært så mye dårligere enn Elmer når denne var på topp tidligere, og med tanke på at Elmer kanskje ikke er helt på topp nå, ja, da blir i hvertfall ikke vi overrasket om Sagi Allvinn tar en etterlengtet seier her. OBS!

Vår rangering V75-7 : A : 8 B : 7-3-4 C : 15-12-6-2-10-14-9-5-11-1 D : 13

Litt om V5-løpene :

V5-1 : 10 Ulsrud Tea – Gjorde jobben sin sist, og selv om den ikke var helt på topp så vant den likevel sikkert. Drar stor fordel av et lite felt på lørdag, og normalt sett så bomber hun rundt dem tilslutt. 5 Høiby Krissa – Gikk HELPIGG i mål etter sene luker på Leangen sist, og den røpet form da. Kan være skrellobjektet som overtar om Ulsrud Tea skulle under prestere.

V5-2 : 6 Fast Girl – Har en interessant oppgave foran seg her, og vi er klart inne på at den kan lede rundt om. Gikk en 15 tid sist etter dødens i ca 1000m, og en luftig 11 åpning. Tet nå, og jevn 17 fart med en rask siste 500 = Da burde den være HET! 9 Come Charming – Fikk lukene i grevens tid sist, og spurtet inn til en overraskende seier. Er god nok på kapasitet, og skal regnes feilfri.