Finsk banker i V65-spillet

Lars Vebostad har en flott mulighet bak Tender Pilgrim denne lørdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Lars Vebostad har en flott mulighet bak Tender Pilgrim denne lørdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Etter at Biri er ferdig med sitt gedigne V75-stevne så tar Harstad over. Vi byr på flere lekre objekter, og bankeren taper vel ikke?

Sportspills meny lørdag:
V75 Biri lørdag: Blekkan viser vei
V5 Biri lørdag: Hoppa som er for god for V75
Tippetips: Bonuspotten på 5,9 mill skal ut
Dagens singel: En gammel kjenning er på vei tilbake
Dagens oddsdobbel: Nesten fire ganger pengene
Dagens langskudd: Milan skal ikke være favoritt

Fra Forus Travbane tirsdag så satt ALLE våre V5-bonger, og supersjokket Walkabout (9.valg) var en av dem som stod først på vår bong. Dette er nemlig en hest som vi har fulgt tett, og den var rett og slett MYE bedre enn raden. Vår minste bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.196 satt som spikret, og den betalte ut fine Kr.3 570,- Fra Bergen om torsdagen så satt alle V65-forslagene, og vårt lille forslag på Kr.200 betalte ut Kr.604,-. På den minste bongen så banket vi 2.valget Hanna Fame!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi vil også nevne det at etter en favorittpreget omgang fra Momarken søndag 2.November så blir hele 563 458 flyttet over til Sørlandet 9.November. Her er det altså duket for en saftig jackpotomgang i fra banen i sør. Vi kommer selvfølgelig tilbake med tips til disse løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Harstad:

V65: kl.18.15

V5: kl.19.15

DD: kl.19.35

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi har som vanlig lagt ned en betydelig jobb med løpene fra Harstad, og denne lørdagen kan vi by på følgende fra banen i nord:

Dagens V65-banker:

V65-6 : 4 Tender Pilgrim – Er helt overlegen på kapasitet i finalen denne lørdagen, og i en ellers utfordrende V65-omgang så lar vi den stå alene på bongen. Den holdt lekestue med samme kusk, og mot åtte av de samme hestene på Harstad fjerde sist. I Sverige nå sist så gjør den en sterk sisterunde, mens den nest sist leker hjem løpet på en lav 15 tid med krefter igjen. Sporet er selvfølgelig ikke det beste, men kommer den seg bare greit avgårde så burde det ikke være snakk om saken. Topp mulighet, og vår banker!

Få ellers med deg følgende:

V65-1 : 3 Seeking Seconds – Denne er spennende i innledningen på lørdag, og den må bare prøves. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og det har overhodet ikke klaffet sålangt. I Finland tredje sist så blir den grovt hindret, og den er ikke helt tom på en 17-tid. Så feiler den i Finland nest sist når kusk flytter den brått ned i banen. Nå sist så fikk den et BLYTUNGT opplegg, og det er ikke noe å si på at den fikk melkesyre tilslutt. Er kjapp i fra start, og fra tet så lar den seg neppe slå. MÅ BARE SPILLES! For dem som spekulerer mot vår frekke tipsener så bør man få med følgende: 12 SS Elit – Er en hoppe med OK kapasitet. Nå sist så fikk den aldri sjansen før det var for sent, og den passerte mål med krefter igjen. Har vist mer enn nok tidligere til å duge i disse omgivelsene om det skulle klaffe på veien. 1 Entrada – Bare glem løpet sist. Har nemlig vært fin i en lokalkjøring på 19 tallet, og på trener så virker den ikke usikker i jobb. Har matchet mye bedre hester enn dette tidligere, og skulle den være 80% for dagen så er den med i fremste rekke.

V65-5 : 2 Troll Hector – Blir dagens tyngste favoritt i Harstad, men her MÅ man være på vakt. Den er ikke å stole på (Mildt sagt), det er umulig å vite hvordan den passer inn i et nytt miljø, og selv om den er bra på kapasitet så er dette kun en outsider for oss på lørdag. Her får man nemlig super odds på aktuelle motbud, og en slik sjanse kan ikke vi la gå i fra oss. 7 Torø Lill – Står NYDELIG til her, og fra første omvendt i volten så ser ikke vi bort i fra at den hurtige hoppen sitter tidlig i tet. Er BRA på kapasitet, har fått to løp i kroppen etter pause, og har den beste kusken i feltet opp. MÅ MED PÅ ALT! For dem som jakter et uspilt sjokk, ja, dem må se opp for 15 Vigleik fra det lengste tillegget. Denne har nemlig vært ute mot en helt annen verden av hester tidligere. Den er dessuten kastrert siden det siste løpet, og den skal bli spennende å følge fra sitt nye sted. Legg også merke til at superdyktige Dag-Sveinung Dalen skal kjøre, og denne må med om løpet garderes! Siste info som vi sitter på går ut at den er blitt behandlet med kiropraktikk, og at det er snakk om en treningsvillig hest som man tror vil gjøre det bra i nord.