Finsk dynamitt gir mer cash

Foto: Hesteguiden.com

Vi har hatt en enorm tipsflyt den siste tiden her på Nettavisen, og torsdag er det håp om mer i Bodens V4-omgang.

Sportspills meny torsdag:
Lunsjtrav Bergen: Suksessen fortsetter?

V65 Øvrevoll: Nå blir det penger igjen
Oddstips: Degerfors melder seg på

Nettavisen/Sportspills eventyrlige suksess fortsetter på travet. Seks svært lykkelige andelskjøpere av Kurt Leirvågs systemspill til Bjerke på Eksperten onsdag (andelspris kr 800) kunne smile hele veien til banken. Seks rette ga en utbetaling på hele 343 117 kroner og fem rette ga hele 2 408 kroner i utbetaling. Hver av de seks andelseierne kunne dermed kvittere ut drøye 65 000 kroner hver. I tillegg ble det fem femmere og over 12 000 kroner tilbake på sju øvrige andelslag. Over 470 000 kroner totalt innspilt på Bjerke i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det betyr at Nettavisen/Sportspill har spilt inn over 3 millioner siden lørdag 27. juli og torsdag er det nye gevinstmuligheter. Torsdagsmoroa starter med V4 fra Boden og fortsetter med en flott lunsjomgang fra Bergen. Til kvelden er det en herlig V65-omgang fra Øvrevoll, mens Klosterskogen byr på dobbel V5.

Boden er altså vertskap for torsdagens V4-omgang og der er det som alltid mange finske hester på farten, deriblant vår banker som dukker opp i V4-2/DD-1.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Boden
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vinner uten galopp.
5 Zombie Kemp har travet sterke løp hele tiden i Finland. 3-åringen har vist storform, som rekker langt i dette billige løpet. Sist i Seinajoki galopperte Amer I Can-sønnen stort fra start, og tapte stort terreng, men opphentingen var av det solide slaget. Han travet en sterk sisterunde, og hadde helt sikkert kjempet helt i toppen uten galoppen. I løpene før har han ikke vist usikre takter, og vi går ut i fra at galoppen sist var et rent arbeidsuhell. Kilometertiden på 1.13,9 med galopp sist, duger i alle dager i dette lunsjløpet, og vi er ikke i tvil om at dette er den beste hesten i feltet. I en åpen lunsjomgang spiller vi banker på våre forslag i V4-2.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Fungerte fint skoløst sist.
5 Too Cool For You travet er meget bra løp sist på Dannero, det viktigste var at hesten fungerte. Hun fikk travet til å flyte mye bedre uten sko. Hoppa ble sittende langt bak i feltet sist, men Naglo sønnen avsluttet utrolig godt via drøye spor til slutt. Treningsrapportene er gode, og det blir skoløs igjen i dag. Too Cool For You står samtidig veldig fint inne i dette løpet, og går hun feilfritt fra start skal hoppa ha en god sjanse til å kjempe helt i toppen i dette løpet og kan være en frekk løsning i en åpen V4-innledning.