Finsk invasjon og millionjackpot

Ulf Ohlsson er som vanlig sentral når han dukker opp i Nord-Sverige. Han kjører blant andre favoritten i V64-1 - 11 Brisco Boko. Foto: hesteguiden.com
Ulf Ohlsson er som vanlig sentral når han dukker opp i Nord-Sverige. Han kjører blant andre favoritten i V64-1 - 11 Brisco Boko. Foto: hesteguiden.com

Det er en rekke gode finske hester på farten når vi retter blikket mot Boden og en Jackpot på drøyt 1.1 millioner svenske kroner.

Rekken i Eskilstuna tirsdag ble av den relativt enkle sorten og dermed overføres hele firerpotten fra den gang til kveldens seksepott. Det dreier seg om SEK 1 104 852 i alt.

Mer fra sportspill.no
Langoddsen: Potugisisk dobbel
V65 Bergen: Gidde R. Icke sikrest

Løpene i Boden i kveld er jevnt over av høy kvalitet. Bankeren 2 Guli Viktor (V64-2) er ikke av det veldig originale slaget. 6-åringen vant seks løp på åtte starter i fjor, har aldri tapt feilfritt, og årsdebuterte med en enkel seier fra dødens sist. Ved den anledning ble løpet beskrevet nærmest som en gjennomkjøring i forkant, og det kan egentlig bare bety at vi kan vente ham ytterligere forbedret denne gang.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


I V64-1 er 11 Brisco Boko en berettiget favoritt etter tetseieren sist. Oppgaven er dog noe annerledes nå med annen rekke og voltestart. 6 Across the Bridge er en startrask finne som har fått løp i kroppen. Jeg tror voltestart kan være en fordel slik at utgangsfarten blir noe lavere enn på auto. Merk at hesten - tross rusten rad i øyeblikket - tjente rundt 150 000 i fjor.

V64-3 kan by på en overraskelse. Fire hester skiller seg litt ut på rangeringen og av dem har jeg mest tror på 3 Connected som er meget startrask, men som aldri har startet på sprint. Skulle Jan Norberg komme til tet og dra unna, kan det åpne for 1 Cumulus Advance som nesten ikke er rørt av spillerne i formiddagstimene. 

I V64-4 er pausehesten 14 Zombi Kemp favoritt. Forsåvidt berettiget med tanke på det hesten viste i fjor da han bet bra fra seg mot flere av Finlands beste i årgangen. Det er dog ikke opplagt hvem som skal rangeres nærmest favoritten, og siden det tross alt er snakk om tillegg og årsdebut, tyr jeg til garderinger på de største forslagene.

Jeg går for en dobbelbanker i V64-5/DD-1. 6 Hilda Nalan har kjempet bra etter tunge reiser to ganger på rad. Nå er hovedopponenten nok en finsk årsdebutant - 3 Nova Tøll som er ganske flink fra start. Ytterligere noen gode finner er på farten, men de står i annen rekke, så sporfordelen tilsier at de to nevnte gjør opp om seieren.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


Gode hester i gode spor er melodien også i V64-6. 3 Dusty Wind spurtet inn til sikker seier sist. Fra Finland utfordrer 4 Pendolino Man som leverte en råsterk sisterunde fra køen sist. 5 Caesar de Veluwe har en strålende statistikk i Boden (seks seirer på sju forsøk) og slo flere av dagens konkurrenter på sitt siste besøk ved banen. I DD nøyer jeg meg med de to finnene. PS: På systemspillet på Eksperten garderer jeg bredere i de to siste løpene.