*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Finsk sisu i V4-2

Ove A Lindqvist kjører outsideren Opera C Viking i V4-3. Foto: hesteguiden.com

Forrige søndag satte vi inn 19 andelslag i Harstad på Eksperten. I dag er flere Harstad-kjenninger på farten når Boden kjører lunsjtrav.

02.03.14 08:08

Täby Galopp har vært arena for formiddagsspillet hver søndag de siste månedene, men nå overtar travet for en periode. Det er fire relativt åpne løp som serveres spillerne.


Vi tror to hester gjør opp om seieren i V4-2. 1 Tomorrowsine og 4 Club Nord Star møtte hverandre i finsk V75 sist over velvoksne 3000 meter. Ved den anledning tok Tomorrowsine enkelt føringen, for siden å slippe. Fra lederryggen hang hoppa sikkert med til annen, mens Club Nord Star etter vår mening travet et bedre løp til tredje fra dødens. Vi mener bestemt Tomorrowsine forsvarer sporet, men kusken bak Club Nord Star - Reijo Sumolainen (7 seirer på 35 løp i fjor) - varsler offensiv satsing. Det er for øvrig første gang de to hestene prøver seg på sprint.


I V4-3 har 2 Sixten Bishop en bra vinnersjanse. Får unge Robert Dunder (13 seirer på 126 løp i 2013) ham feilfritt av gårde, er det en risiko for at konkurrentene må kjøre om annen. Det ble galopp i årsdebuten, så vi garderer på de større V4-forslagene. I DD lar vi Sixten Bishop stå ugardert.

Tangen Stolt og Fred Johannessen fra Fauske legger årsdebuten til Boden, mens Harstad-kjenningen 7 Ochrana - som satt fast sist - er på farten som en foreløpig 3-prosenter i V4-4.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag