*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Fire norske kjemper om 1,5 millioner

Geir Vegard Gundersen og Support Justice. Foto: hesteguiden.com

Hele fire norske hester kjemper om førstepremien på 1,5 mill i et fantastisk Oslo Grand Prix på Bjerke søndag. Med internasjonal V75 er det duket for fest.

07.06.14 15:42

Vi går en svært spennende søndag i møte, og slik det ser ut nå, spiller også værgudene på lag med arrangørene. Det er meldt strålende vær i hovedstaden hele helgen, og da bør det bli folksomt på tråkka.

Det serveres sportslig perler på løpende bånd hele helgen på Bjerke, og rosinen i pølsen er selvsagt Oslo Grand Prix på søndag. Vinneren av den bataljen kan plusse på kontoen med 1.5 millioner kroner, og vi har fire norsktrente hester som stiller på startstreken i det løpet. Vi klemmer til med en helfrekk V75-banker i søndagens eneste kaldblodsløp.

Juliano Rags (gikk voldsomme 09.3 i et kvalifiseringsløp til Elitloppet sist), B.B.`s Sugarlight (vært et eventyr i Sverige i år, og han får sin ilddåp på søndag), Mr. X.F. Royal (vært en slager i Norge i lang tid, og kastes til ulvenen denne gangen) og Support Justice (vant Derby i Norge i fjor, men det blir tøft for 5-åringen på søndag), er alle hester som vi håper vil være med å sette farge på løpet på søndag, og vi ønsker dem lykke til.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Det er voldsomt mye penger å spille om på Bjerke i helgen, og i V75-spillet på søndag kan som sagt en eventuell alenevinner i V75 stikke av med voldsomme 27 millioner kroner!

På søndag er det internasjonalt spill over hele fjøla, og da blir det svært høy omsetningen. Man kan spille både V75, V5, V4, Dagens Dobbel, Vinner, Plass, Trippel og Tvilling i felles pott med nasjoner som Sverige, Danmark, Nederland, Polen og Malta.

Nettavisen Sportspill har lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til helgens stevne på Bjerke, og der finner dere andeler i prisklasser i fra 100 kroner andelen og opp til 3000 kroner andelen. Da bør det være noe å finne for enhver smak, og samtlige spill finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke søndag:
V4 kl. 12.45
V75 kl. 14.30!
V5 kl. 16.20
DD kl. 16.50

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Tet og slutt?
V75-2, 1609 meter autostart
Alm Svartens æresløp, 200 000 kroner til vinneren

Et herlig oppgjør venter oss for kaldblodseliten i V75-2, og som regel blir sporene veldig avgjørende i disse løpene. Vunnet sportrekningen har 2 Føynland Kongen gjort, og vi tror han leder rundt om. Veldig god fra start (åpnet i 19-fart nest sist, og vi tror ingen henter en lengde på ham.

Han blir neppe noe dårligere fra start med Vidar Hop i sulkyen, og med respekt å melde blir han kraftig kuskeforsterket på søndag (Geir Flåten pleier å kjøre). Hesten var en god vinner på 22.5 full vei i den nest siste starten, og sist på Solvalla var han pigg i mål som toer på 20.9 på en sprint.

Således funnet et nytt gir nå på slutten, og vi finner ham svært spillbar som et tredjevalg med 15% av innsatsene på seg. Svak sist var storfavoritten 7 Tekno Odin, og det blir etter alt å dømme en tung tur rundt for ham i fra dette sporet. Da bankerspiller vi Føynland Kongen, og vi tror på tet og slutt.

Vår rangering V75-2: A: 2 B: 10-7-6 C: 1-5-11-12-9-8-4-3

V75-6/V5-2/DD-1, 2100 meter autostart
VG Oslo Grand Prix, 1 500 000 kroner til vinneren

I V75-6 sendes ti av Europas beste hester opp bak startbilens vinger i VG Oslo GP i kampen om en førstepremie på 1.5 millioner kroner, og vi tror to hester gjør opp om den gjeveste sjekken. Kamikazepilot Lutfi Kolgjini blir byttet ut med Jorma Kontio på 7 Raja Mirchi, og da settes han fremst.

Det er vel ikke en hest i verden som har måttet slite så mye som Raja Mirchi har gjort for å tjene nesten 8 millioner kroner, og vi tror på en topp vinnersjanse for ham. Innsatsen til sølv på solide 08.9 i et kvlifiseringsløp til Elitloppet sist var steingod, og vi tror han sitter tidlig i tet denne gangen.

Vi blir overrasket hvis Untersteiner bak 3 B.B.'s Sugarlight tar i mot når han kommer, men det tror vi ikke han gjør. 10 Un Mec D`Heripre så flott ut ved den siste triumfen i fjor på 10.5 full vei (viste løpet på prgrammet OGP-nytt onsdag på RD), og han vant i årsdebuten på 11.2 full vei.

Trolig spesialmatchet inn mot søndagens oppgave, og med løp i kroppen etter lang pause, er han trolig helt på topp nå. 6-åringen utsyres for anledningen med toppkusken Bjørn Goop (vunnet både Copenhagen Cup og Elitloppet i år), og da er hesten i de beste hender i Oslo GP på søndag.

Vår rangering V75-6: A: 7-10 B: 9-1-4-3 C: 2-6-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


V75-1, 3140 meter voltestart
Dagligvarehandelens stayerløp, 200 000 kroner til vinneren

Et fantastiskt fint langløp for varmblodshester innleder denne V75-rebusen, og vi tror på tre hester. Hugo Langeweg Jr. kommer alltid med topphester til disse kjøringene på Bjerke, og i dette løpet sender han ut 2 Capitole. Han utsyres med Erik Adielsson i sulkyen, og da er hesten i de beste hender.

5-åringen vant hele syv av ni løp i fjor, og i år er han ubeseiret på tre forsøk. Såldes trolig snakk om en topphest, og som best har han gått 14.4 full vei. Han kan fort lede rundt om, og vi tror på en topp vinnersjanse. Vi finner to sterke motbud til favoritten på strek, og det fremste motbudet er 8 Nescafe.

Han avsluttet strålende til tredje på 14.2 over 2640 meter i debuten på Skandinavisk jord (ble hengt opp i tredjespor første 700, før han ble bakket sist...), og han er trolig ytterliger skjerpet nå. Sistnevnte er herdet i veldig tøffe lag, og han fikk sølv på 13.6 over 2660 meter i løpet til Nescafe sist.

Vår rangering V75-1: A: 2 B: 8-11 C: 9-1-4-10-7-3-15-12-5-6-13-14

V75-3, 2100 meter autostart
Contender sulky-løpet, 105 000 kroner til vinneren

Vi synes det er jevnt blandt flere i dette løpet i V75-3, og vi ser ikke helt bort i fra at det kan dukke opp en overraskende vinner. Vi garderer følgelig bredt, men fremst setter vi 9 Underpaid Hanover. Han avsluttet voldsomt til sølv på 10.4 på en sprint i debuten i ny regi sist, og han så trålende fin ut.

Volfsomt god til sølv på solide 09.8 var også 7 Pedro Bi (nå strøket!) sist på Solvalla, men han har ofte vært litt "bløt" siste biten på full vei. Formen har dog neppe vært bedre enn den er akkurat nå, og da må han regnes tidlig. Hardt spilt i løpet blir 1 You Talking To Me, men vi tror den er overspilt.

Han kan vise til tre strake triumfer nå på slutten, men de har kommet i relativt enkle omgivelser. Klart skjerpet i mot på søndag, og vi har ikke ståltro. Tre outsidere finner vi i form av 3 Photo Va Bene, 4 K.L.M. Buymethemoon og 6 Ruth Reerstrup, men da bør vinneren være nevnt.

Vår rangering V75-3: A: 9 B: 1-3-6-4 C: 10-2-12-8-5

V75-4, 1609 meter autostart
Gjensidige 4-års elite, 200 000 kroner til vinneren

Et heftig sprintløp for noen av Europas beste 4-åringer venter oss i V75-4, og vi står på tre hester. En topphest er 5 Tano Bork snakk om, og det er helt riktig at han er favoritt. I årsdebuten i Skien i påsken fikk han tredje på 14.0 full vei, og sist var han en dønn overlegen vinner på 12.8 full vei.

4-åringen så nærmest ukjørt ut den dagen, og han vant EM på Bjerke i fjor. Kjenner således dagens arena, og vi tror på en topp vinnersjanse. Et jevnt nappetak om seieren hadde 3 Rue De Bac og 6 Alizea Du Kastel sist de møttes i Finland, og begge må regnes som seriøse vinnerkandidater.

Førstnvnte gikk seierende ut av den bataljen, og de landet på hhv 10.8 og 10.9 over aktuell distanse. Sterkt det, og de utstyres med to toppkusker i form av hhv Roberto Andreghetti og Bjørn Goop. Alle våre tre utvalgte står i fine spor, og da skal sjansene være store for at en av de går helt til topps.

Vår rangering V75-4: A: 5 B: 3-6 C: 10-7-2-9-11-12-1-8-4

V75-5/V5-1, 2100 meter autostart
Akershus Traktors Europamatch, 300 000 kroner til vinneren

Noen av Europas beste 5-åringer møtes til dyst i V75-5, og vinnerkandidatene er mange. Vi tyr således til bred gardering, men vi har klart mest tro på 6 Clint W. Boko. Selv om omsetningen foreløpig er liten, ser han ut til å bli undervurdert (8-prosenter), og vi varsler kraftig!

Vi har fortsatt friskt i minne innsatsen til seier på 12.7 full vei på Jarlsberg i fjor sommer (dønn overlegen der, og hesten så strålende ut), og i årsdebuten vant han lett på 12.9 full vei. Han fikk et håpløst opplegg sist, og da glemmer vi det løpet. Han er spennende, og vi tror på en topp vinnersjanse.

Syv strake triumfer står 10 Stelton bokført med, og han er snakk om en opplagt vinnerkandidat. Vi ble ikke imponert av 2 Indigious i årsdebuten, men han kan være forbedret. Solid sist var 1 Mr. Chicago (sølv på 11.9 full vei), og 9 Nothing But Class har også fin form på (tapte for Stelton sist).

Vår rangering V75-5: A: 6 B: 10-2-1-9 C: 3-5-8-4-11-7

V75-7/V5-3/DD-2, 1609 meter autostart
Finn-Tack hoppeløp, 175 000 kroner til vinneren

Et sprintløp for varmblodshopper støter vi på i V75-7, og vi har tro på fire hester. De franske hoppene pleier å bite veldig godt i fra seg på Bjerke denne helgen, og fra Frankrike kommer 4 Talicia Bella til start. Hun er matchet mot hester som går ut i OGP nå på slutten, og er en mulig vinner.

Hun tjente over 2 millioner kroner i fjor (vant fem løp), og det vitner om høy klasse. En topphoppe er 10 Canaka B.F. snakk om, og hun må tilmåles solide vinnersjanser. Hun har vunnet tre løp i år, og som best har hun gått solide 10.5, ved triumfen tredje sist (avsluttet også godt til tredje på 10.8 sist).

Erik Adielsson setter seg opp bak 9 Rossella Ross, og den hoppa var toer i Orsi Mangelli i fjor. Hun tjente nesten 1.5 millioner kroner i fjor, og hun leverte strålende løp hele sesongen i Sverige (gikk 11.4 i mai som 3-åring). Matcher disse på sitt beste gjør 2 Premance Simoni, og hun er en outsider.

Vår rangering V75-7: A: 4 B: 10-9-2 C: 1-11-8-7-12-6-3-5

V5-4 (løp 13), 2100 meter autostart
BIS Maskins 4-års løp, 60 000 kroner til vinneren

Det er svært høy klasse på en rekke av deltagerne i dette 4-årsløpet for hester i grunnlag under 200 000 kroner i V5-4, og vi finner fem hete vinnerkandidater. Vi bankerspilte 5 Paleo Pride med hell ved triumfen på 14.1 full vei sist (ikke tomt på tanken i det løpet), og han kan vinne igjen.

En solid avslutning til sølv på solide 12.6 full vei leverte 4 Reve d`Amour i den siste starten på Solvalla, og han er snakk om en opplagt vinnerkandidat. En 4-åringen langt utenom det vanlige er 3 Ready Eddie, og han skal være tidlig aktuell, sammen med 1 Relight My Fire og nykommeren 9 Pico`s Boy.

Vår rangering V5-4: A: 5 B: 4-3-1-9 C: 6-10-2-11-7-8-12

V5-5 (løp 14), 2100 meter autostart
Strålfors 3-års løp, 60 000 kroner til vinneren

Et flott 3-årsløp avslutter denne V5-rebusen, og vi bankerspiller den klare favoritten 4 Masaya. Vi har blitt mektig imponert av 3-årshoppa ved de to siste triumfene, og vi syens dette ligner en årgangstopp. Det er et enorm driv i steget på denne 3-årshoppa, og vi tror hun vinner den tredje strake.

Hun var helt utruet med triumfen på 15.2 full vei i den siste starten, og vi ser ikke helt bort i fra at hun går rundt 14.0 full vei på søndag. En slik tid kan i så fall ikke dagens konkurrenter kunne matche (ingen som har vist noe så langt som skulle tillsi det i hvert fall), og da lar vi Masaya stå ugardert.

Vår rangering V5-5: A: 4 B: 3-2-5-7-12 C: 8-6-9-10-11

Lykke til med alt spill!

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag