Fire vinnere fra Refsland?

Foto: Hesteguiden.com

Kåre Refsland sender hele A-laget til Bergen travpark torsdag og kan vinne med alle. Sjekk våre V5-tips.

Det er altså Bergen travpark som regjerer i trav-Norge denne torsdagskvelden, og det skal avvikles dobbel V5 i Bergen. Løpene ser veldig gjennomsiktige ut, og vi spiller samlebonger både i V5-A og i V5-B.

Klikk her for å se våre V5A-tips til Bergen

V5A-1 - Kaldblodshester. 1600 meter voltestart.
6 Bork Odin som var en ungheststjerne i regi Lars O. Romtveit kommer nå ut i en annen trollmanregi. Kåre Refsland har hatt hesten nå i noen måneder og vi så hesten selv rundt juletider i et hurtigarbeid sammen med en varmblod. Det gikk styggfort siste 500 meter. Så klart trenger hesten løp i kroppen, men det er kun syv hester i feltet og når både Lumjor og Moe Granar som er de verste konkurrentene må ha rygg i det lengste på sine eldre dager, så vi tviler ikke.

Bork Odin skal bare vinne et slikt løp uansett om Åsbjørn Tengsareid får beskjed om å kjøre i rygg så lenge som mulig. Banker.
Vår rangering V5A-1: A: 6 B: 5-7 C: 4-3 D: 1-2

V5A-2 - Kaldblodshester. 1600 meter autostart.
6 Pål Stjernen er i sitt livsform og møter denne gangen helt riktig selskap. Sist var han ute i tøft V75 lag, men stod på meget bra til mål. Tror faktisk han kan holde ute favoritten 7 Willomen på startsiden og klarer han det tror vi Oddvar Mæland vinner dette løpet. Skulle Willomen klare å komme seg foran blir han tøff å knekke på en rask sprint. Han virker til være på vei mot en ny formtopp.

5 Gil Rau Jo har neppe noe fordel av sprint, men han fortjener virkelig en seier for han har vært meget bra i det siste. 4 Haukeli Nora er en annen garderingshest, selv om hun ikke var på topp i sin siste start. 2 Schutora er bedre enn raden og er interessant med Tengsareid i sulkyen. Unngår hun galoppen kan hun være en liten skrell.
Vår rangering V5A2: A:6 B: 7-5-4-2 C: 3-9-1-8

V5A-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
11 M.G Lomen gjorde en meget fin siste runde nå sist. Han tapte mye på galopp, men kom meget sterkt tilbake. Nå skal hesten ut på auto som bare er en fordel for den usikre Lome-Elden sønnen som normalt vinner dette løpet i en feilfri utgave.

3 Elmer har kanskje større kapasitet, men heller ikke dette er en stabil krabat. Var god i seiersløpet sist, men også ute av taktene flere ganger underveis. 6 Høiby Gullet kommer ut i ny regi og kan litt feilfritt. Han er først og fremst sterk og er flink å holde farten. Bak disse tre er det åpent.
Vår rangering V5A-3: A: 11 B: 3-6 C: 10-4-1-5-12 D: 2-9-8-7

Klikk her for å se våre V5B-tips til Bergen

V5A-4/V5B-1 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
8 Pomodoro Gubi satt faktisk fast med vinnerkrefter igjen i V75 sist og virker å være på vei opp i form. Kom ikke inn i et temposvakt løp nest sist. Denne gangene er selskapet helt riktig så hun bør ha en fin sjanse. 2 Gigant Queen gikk brukbart fra køen sist i V75 og og den toppstammede hoppa virker å være i fin utvikling, men startsporet her kan by på trøbbel.

1 Moa Crown kommer ut etter en liten pause og skal regnes for hun er meget bra på kapasitet, men ikke alltid hun tar i for fullt. Normalt vinner en av disse – Åpent bak.
Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 8 B: 2-1 C: 3-4-5-6-9-7 D: 11-10

V5A-5/V5B-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
7 Åspe Viktor er en annen hest som har hatt flott utvikling i regi Kåre Refsland og formen er helt på topp. Sporet er litt langt ute så ikke sikkert det blir noen lett innledning. Skal regnes med en fin vinnersjanse, men synes han bør garderes. 10 Tekno Viktor har bra kapasitet og sist så gjorde han en fin siste 600m etter galopp. Skal regnes i toppen uten galopp.

4 Bottolf speedet inn til en knepen seier sist etter smørløp i lederryggen og er trolig tethesten her, bør uansett ha et ryggløp over full distanse. 5 Sagina er bra de gangene hun går feilfritt, men galoppfaren er overhengende. Klarer ikke slippe 3 Stilfaksen helt for han virker sterk for tiden. Sist så galopperte han som en mulig vinner i inngangen mot siste sving. Får nestor Wassberg i sulkyen denne torsdagen og det er naturligvis ikke noe minus.
Vår rangering V5A-5/V5B-2: A: 7 B: 10-4-5-3 C: 8-2 D: 9-1-6

V5B-3 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
4 Zarbaro Boko er en av Bergens beste hester og hesten virker rett og slett uslåelig for tiden. Her blir det tet direkte og da spekulerer vi ikke. Banker i B-spillet.
Rangering V5B-3: A: 4 B: 1-7-5 C: 9-3 D: 2-10-6-8

Klikk her for å se våre V5B-tips til Bergen

V5B-4 - Varmblodshester. 2600 meter voltestart.
9 Pinball Wizard er totalt overlegen denne gjengen. Når han kom ut etter pause nå sist, så han spenstig ut som en ungfole. Denne gangen er distansen 2600 meter, det er definitivt ingen ulempe. Banker nummer to i B-spillet.
Vår rangering V5B-4: A: 9 B: 8-1-7 C: 6-5-4-3 D: 2

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bergen

V5B-5 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
1 You Do Kievitshof holder brukbar form og denne gangen er det bra mulighet for tet. Fra tet skal vinnersjansen være meget fin. 10 Shanti`s Lorentz K har gjort fine løp i regi Pål Buer og virker meget sterk for tiden. Hvis det ikke blir for langt frem, så skal Gidde Palema-sønnen regnes som en vinnerkandidat.

6 Company Ås kommer ut etter en liten pause og han har litt kapasitet. Kan faktisk være en liten luring her. 2 McLaren viser litt form for tiden. Fra et fint startspor er ikke Ringheim-traveren helt borte i V5-finalen.
Vår rangering V5B-5: A: 1 B: 10-6-2 C: 8-9-6-3-11-4 D:5-12-7