Flåten i fokus

Geir Flåten har to stallhester med klar vinnersjanse i dagens lunsjtrav på Klosterskogen. 4-årige Kimi er helt overlegen sine konkurrenter på kapasitet, og blir dagens klare banker.

Her finner du Nettavisens V5-tips.

Geir Flåten har forbedret mange hester de siste årene, og Kimi ser ut til å være et nytt forvandlingsnummer. Den 4-årige fintstammede hingsten gjorde to starter i fjor, men fikk lite til. Hesten debuterte for Flåten for tre uker siden, og var da så uheldig å galoppere fra seg en klar seier litt før mål. I Drammen sist var han klar annen, og gikk langt raskere enn noen i dette feltet er i stand til. Dermed er det ingen tvil om dagens banker.

Geir Flåten har stall på Jarlsberg travbane, og har fine resultater å vise til. I 2006 kunne han bokføre 30 seire som kusk, mens det ble 31 gevinster i fjor. Så langt denne sesongen har 41-åringen passert mål først 13 ganger. I tillegg til at alt tyder på at han vinner med Kimi, er også Clorita Design en klar vinnerkandidat i V5-2. Hoppa gjorde sin første start for Flåten i desember i fjor, og var forbedret på direkten. I år har hun vunnet to ganger på elleve forsøk, og har virkelig imponert i seiersløpene.

Hoppedominans?
Bortsett fra at Kimi vinner sitt løp, tror vi de øvrige løpene kan bli dominert av hopper denne dagen. Clorita Design og Undulat Hornline er to hete vinnerkandidater i sitt løp, mens Aravinna og Eli Nova er to av forgrunnsfigurene i dagens første løp.
Bye Me A Rose er en av tre hester vi tilmåler vinnersjanse i V5-3. I det avsluttende løpet har vi klart mest tro på 4-årige Sky Nebraska GG. Hoppa har møtt langt bedre hester enn dette, og bør strengt tatt vinne et slikt løp. Ellers holder feltet laber klasse, og ingen av hestene har så langt vunnet løp.

I tillegg til to bonger på 105 og 315 kroner, har vi satt opp et ABC-system på 1.140 kroner, som du kan kjøpe her.

Lunsjløpene kan du som vanlig se direkte på NRK2 fra klokken 13.30.