Flemming fikk hjelp

Foto: hesteguiden.com

Flemming Jensen og Our Dream har fått hjelp av to strykninger på Åby torsdag og da er V65-bankeren klar.

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Bergen: Et sjeldent godt stalltips
Oddstips: Enda mer jubel i Barcelona
Lunsjtrav Bjerke: Redneck i lunsjen

V4 Jägersro: Johnny er vår mann

Etter at lunsjtravene til Jägersro i Sverige og på Bjerke her hjemme er over denne torsdagen, kan vi se frem i mot en dobbel V5-omgang i Bergen her på berget og V65-spill til Åby i Sverige på kvelden. Vi har selvsagt tips til begge baner i kveld, og på Åby.

Etter en heidundrende V65-onsdag på Bjerke forrige onsdag, ble det brukbart også i går. Forslaget til 360 kr. ga en godt betalt femmer på 548 kroner tilbake, mens de som spilte vårt største DD-forslag (innl.pris kr 300) kunne kvittere ut 945 kroner. Våre lesere hentet tilbake nesten 90 000 kroner i gevinster på dette onsdag, og vi håper selvsagt vi skal hjelpe dere også i dag.

Innleveringsfrister Åby
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er altså Åby travbane i Göteborg som er vertskap for torsdagens svenske V65-omgang. To svært viktige strykninger i V65-1 gjør at vi drar til med hovedbankeren allerede i V65-1. Med dansk trener og kusk og norsk eier for vår banker, er det duket nordisk forbrødring på Åby i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet eller siste indre
Norskeide 5 Our Dream har ihvertfall en helt perfekt oppgave i V65-1, ettersom de to verste konkurrentene i form av 3 Art On Line og 4 Shepard begge er blitt strøket. Da kan vi ikke se hvordan den raske Little Devil–datteren kan misse teten. Vel i tet over 1640 meter så kan Fleminng Jensen velge selv om han vil kjøre foran eller satse på siste indre. De antatt verste konkurrentene etter strykning er 10 Mr Fitch og 12 All American Candy som begge står sjanseartet til i dette løpet.

I sitt siste løp gikk Our Dream godkjent, men har nå fått en 6 ukers pause og Flemming Jensen drar henne neppe ut hvis han ikke har seiersambisjoner. Vi tror han kommer til å kjøre foran i kveld og vi klarer liksom ikke å se hvem som skal kjøre frem og lage tempo underveis. Da synes vi hoppa rett og slett skal vinne dette løpet og all den tid hoppa kun er et fjerdevalg i spillet kl 12.15, er det flott verdi i hoppa i tillegg.

To hester gjør opp
I V65-3 har vi svært god tro på at to hester gjør opp. 3 Ella Håleryd holder meget bra form og er rask fra start samt hun har vunnet sportrekningen kontra sine verste konkurrenter. I sine to siste løp har hun gått 13-tider som bare beviser at hun duger og begge løpene har blitt gjort etter en pause. Løpene før gikk hun i tøffe V75-selskap der hun møtte hester som Power M.S to ganger og Tab Hall, så motstanden denne gangen er helt riktig for Broadway Hall–datteren som kan sitte tidlig i tet og da er vinnersjansen bra.

12 Keeping Julia bankerspilte vi på Åby for halvannen uke siden, men til tross for en strålende avslutning fra køen kunne ikke hoppa bli bedre enn toer. Den gangen satt Veijo Heiskanen opp i sulkyen, i kveld er treneren Flemming Jensen tilbake som vognmann og det er et klart pluss. Keeping Julia er fryktelig uvenn med dataen, og trekker stadig vekk dårlige spor som i kveld. Nok en gang er hun avhengig av tempo for at det skal bli seier. Hun er nok den beste hoppa i dette løpet, men vi sikrer oss altså med den forventede tethesten og står på to hester i V65-3.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Heiskanen har en luring
1 L`Heritier har vi som har fulgt med i Sverige den siste tiden ventet på, men foreløpig er Viking's Way-sønnen seiersløs på sju starter i 2012. Har vært svært positiv i sine to siste løp der han har blitt nummer to. Har nå fått en seks ukers pause, og kretsen rundt hesten hadde neppe dratt han til start igjen allerede hvis ikke Veijo Heiskanen har vært fornøyd med de jobbene han har kjørt.

Sporet i kveld er helt perfekt for han er rask fra start, så da kan Heiskanen bestemme taktikken selv om det blir tet eller sjanse på siste indre. Det er jo selvfølgelig en sjanse for han blir overflydd og at han havner i tredje innvendig, men det kan løse seg derfra også. Nede som et femtevalg i V65-5/DD-1 og da skal det markeres for hest nummer en i begge spillformene.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.