*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Flemming fikser cashen!

Foto: hesteguiden.com

Galopperte vekk seieren sist, sitter der i kveld i V65-spillet på Åby!

04.04.13 21:23

Vi har en svært spennende torsdag foran oss og det ruller på med trav fra tidlig ettermiddag til sent på kveld. Gävle er først ut med V4-løpene fra Sverige, før Drammen overtar med en hyperinteressant lunsjomgang. Til kvelden overtar Bergen travpark med sin doble V5, der vi har innhentet aller siste nytt fra Svein Ove Wassberg, mens Espen Edvardsen ikke fornekter seg og byr på et herlig bankerdrag på Åby i V65-omgangen der.

OPPDATERT TORSDAG KVELD: Dessverre så fanget vi ikke 8. valget Nerone Bigi i V65-4 på Åby i kveld, og bankeren Vinnalt Herkule måtte nøye seg med andreplass, men Kurt Leirvågs tips til Bergen travpark i V5A satt klokkerent og de som fulgte vårt minste V5A-forslag (innl.pris kr 216) kunne kvittere ut 739 kroner.Tre andelslag på Eksperten (andel kr 150 per stykk) fikk femten ganger V5 på hver av sine. I DD-spillet hadde vi banker på Super Brown og klart førstevalg på Goal Pointer i DD-2 (fjerdevalg i spillet) og vårt minste DD-forslag (innl.pris kr 200) satt klokkerent til pene 12,2 i odds og 2 440 kroner tilbake og totalt ble det ca 48 000 kroner innspilt på Bergen i kveld alt inkludert.

Vi kom brukbart ut fra onsdagens V65-omgang på Bjerke. Hele elleve av våre andelslag på Eksperten gikk inn med seks rette, deriblant andelslaget Folkebongen (100 kr per andel), der femti andelshavere fikk fin avkastning på sin innsats. Med over 170 000 innspilt på Bjerke og på Billund (tidligere på ettermiddagen) må vi si oss fornøyd med onsdagen. Det ble ellers strålende treff for Espen Edvardsens V65-forslag til Axevalla tirsdag, og de som leverte hans minste V65-forslag (innl.pris kr 240) kunne kvittere ut over 1 100 kroner.

Det har vært to strålende tipsuker for Nettavisen Sportspills andelslag på Eksperten og Espen Edvardsen i særdeleshet. Forrige mandag spilte Espens tips til V4-løpene på Åby og V65-løpene på Bollnäs inn over 400.000 kroner. Påskeaften ble det eventyrlig treff for hans to systemspill under V75-løpene på Klosterskogen der begge betalte tilbake ca 127.000 kroner, og totalt ble det over 300.000 kroner innspilt lørdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Traff på 12 andelslag
Mandag 1. april var Espen på ferde igjen. Hele tolv av hans andelslag på Eksperten til V64-løpene i Halmstad suste inn med seks rette. Hvert andelslag betalte tilbake mellom 26.000 kroner og 35 000 kroner, og andelene kostet 100 kroner (to av disse gikk inn), 200 kroner (fem av disse gikk inn), 500 kroner (fire av disse gikk inn) og 1000 kroner (kun ett var satt opp med slik pris). Med onsdagens gevinster nærmer vi oss to millioner kroner innspilt på Eksperten siden oppstarten 20. mars.

Innleveringsfrister Åby
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Svært spennende banker!
Ja, 8 Vinnalt Herkule er i øyeblikket kun et tredjevalg i V65-6/DD-2, noe som gjør bankerspillet svært interessant denne torsdagskvelden på Åby i Sverige. 8-åringen er en riktig seiersmaskin, som går gode løp gang på gang. I den siste starten på Åby galopperte Vinnalt Herkule i seierskampen på oppløpet, mot en annen Jensen hest Olivia Lavec. Han hadde dårligst blitt annen i det løpet, og avslutningen var av beste merke.

I den nest sist starten på Åby fikk Love You-sønnen et fint løp i ryggen på Obi Wan, og imponerte stort ved å ta ned den på oppløpet. Vinnalt Herkule trives svært godt på Åby, og gjør sjeldent et dårlig løp på denne banen. På de siste seks startene på denne banen har han fire seiere. 13/10 i fjor leverte hingsten et helsvett løp, og slo My Happiness E.P. med nærmere 30 meter. Det er alltid litt sjanseartet å spille en hest banker fra spor 8, men Vinnalt Herkule er rask fra start og Flemming Jensen er en mester til å finne bra posisjoner underveis.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Årsdebut med mersmak?
2 Tofu i V65-5/DD-1 er ei hoppe vi har stor sans for. Alf Palema datteren hadde et strålende fjorår, hvor hun vant hele 6 løp og kjørte inn over en halv million kroner. I kveld gjør hun en særdeles spennende årsdebut, og med perfekte forutsetninger synes vi hoppa er klart spillbar som et andrevalg i spillet.

Bjørn Goop setter seg opp i sulkyen i kveld, noe som er et stort pluss. 6-årshoppa gjorde et helt rått løp på Solvalla 10/10 i fjor, hvor hun travet store deler av løpet på utsiden av Global Nelly. Tofu holdt farten strålende, og var kun en halv lengde bak nevnte Global Nelly i mål. Hoppa er rask fra start, og hun finner seg en fin posisjon direkte.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.