Lerum med nye topptips i Bergen - var du med på moroa 18. mars?
Det ble igjen servert meget sterke tips fra undertegnede i Bergen, og det ble en saftig opptur i både V65 og V5-spillet. Den store V65-bongen til Kr.1 728 betalte ut Kr.11 799, mens V5-bongen til Kr.480 betalte ut Kr.9 788. Glem heller ikke at vi tømte lukene i Bergen den 17. februar, og da betalte vår V65-bong til Kr.1 800 ut Kr.54 402, mens V4-bongen til Kr.1 080 betalte ut Kr.28 606.

Lerum med V75-suksess 14. mars - Kr.1 728 ble til Kr.31 849
Undertegnede var på HUGGET denne søndagen til Eskilstuna, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største V75-bongen til Kr.1 728. Den satt nemlig som spikret, og Bikila som supersjokket i finalen var med på kun fire hester. Utbetalingen ble smellfine Kr.31 849 for den store bongen. Vi vil også nevne at Lilja le Soleil (V75-5 - 1,6%) var med på bongen, og den ble altså toer bak storfavoritten...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Ålborg sparker i gang en ny uke, og gjør det med en lunsjomgang som neppe gir veldig godt betalt. Løpene er nemlig tynne, og Flemming Jensen pleier dessuten å forsyne seg grovt av premiefatet. VI GANGER DERFOR VÅRE BONGER NOE OPP I DAGENS OMGANG!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Den beste bankeren i omgangen kommer ut allerede i V4-1, og naturligvis er det Flemming Jensen som kjører bankeren. 6 Honesty S. er ekstremt forbedret etter den kom inn på stallen til den dyktige treneren, og sist lekte den hjem seieren fra dødens. Tiden ble god, og den var ikke sluttkjørt over mål. Her kommer normalt en ny seier for en hest som er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto. ALL IN!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.