Gå til sidens hovedinnhold

Flemming fikser V64-kronene på Åby

Strålende V64-omgang på Åby! Vi har som vanlig jobbet godt med løpene, og byr blant annet på en godbit som er milevis bedre enn raden - nå må vel uturen ta slutt?

Det nærmer seg en herlig travhelg der jackpotomgangene står i kø. Ukens soleklare høydepunkt er lørdagens V75-omgang på Bjerke. Da er det klart for Lars Laumbs løp og det er GULLJACKPOT i V75. Bjerke som kjent også med stor V75-omgang tirsdag kveld. Fredag er det stor jackpotomgang i V65-spillet på Forus med hele 648 146 kr ekstra i sekserpotten. Kommende søndag er det klart for stor V75-jackpot på Ørebro med 4 630 722 SEK ekstra som fordeles i premiepotten og søndag kveld internasjonal V65-omgang på Sørlandets travpark med 534 303 SEK ekstra i sekserpotten.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av
ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under
spillboksen.

Lerum med supertips på V65 i Bergen 17. februar - kr 1 800 ble til kr 54 402
Det ble ikke spesielt lettløst i Bergen denne onsdagen, men undertegnede var igjen riktig på det i Bergen, og det ble dermed solid "påfyll" for de som tok rygg. Hubert B.G. innfridde som en soleklar banker, mens "smellen" Polar Rocky (6-valg) stormvarslet vi for. Det største V65-forslaget (innl.pris kr 1 800) satt som det skulle, og betalte ut knallfine 54 402 kr.

I V4-spillet ble det også en solid opptur, og det største V4-forslaget (med innl. pris kr 1 080 betalte ut svært solide 28 606 kr.

Som vanlig er det interessant når det skal kjøres V64 på Åby, og vi gleder oss til løpene torsdagskveld. Når det gjelder den beste bankeren så fant vi den i V64-3. og det løpet taper ikke 7 Enforalle P. om alt går riktig for seg. Er betydelig bedre enn grunnlaget sitt, den tåler å bli brukt underveis, og vi kan ikke spekulere. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 4 Something Fishy – Hadde et enormt fjorår, og kammet altså med seg hele ÅTTE SEIRE. Sist på Jägersro var den nesten bedre enn noen gang, og kom da alene til mål etter å ha blitt brukt litt underveis i selve løpet. Morten Juul tar nå turen til Åby etter pause, og vi tviler på om han hadde årsdebutert i Sverige om han ikke hadde

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V64-andelslag til torsdagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.750.

V64-2 : 11 Cash Bore – Er betydelig bedre enn raden, og den skal virkelig passes i et løp som dette. Feilet i stengt posisjon sist, og gjorde nok pga det ble trangt. Feilet også som godtgående i en trang situasjon nest sist. Kusken har et navn som om han skulle vært en jockey på Bro Park, men fakta er at han vant med nettopp Cash Boro i fjor, og kan kuskefaget sitt selv om han er urutinert. Kan vinne igjen, og den må med på alt!

V64-3 : 7 Enforalle P. – Er mye bedre enn det grunnlaget den har på konto, og sist lekte dem hjem seieren fra dødens. På torsdag er vi veldig inne på at Flemming kjører seg til tet på første bortre, og da vinner den normalt dette enkelt. Er en motivert favoritt som også vi tror MYE på. ALL IN!

V64-4 : 3 Move It Brodde – Småskummelt løp hvor vi prøver oss med en frekkis. Move It Brodde er ikke så verst på sitt beste, den er hyggelig fra start, og kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. Har en gang tidligere kommet ut etter et opphold på over 30 dager, og da ble det seier direkte. PASSES!

V64-5 : 4 Gambit Brodde – Her blir «Åby-spesialisten» 3 Echelon hardt betrodd, og de fleste forventer en ny seier via siste indre. Det kan naturligvis gå slik, men vi er ikke like overbevist, og plukker med oss noen hester her. Vår ide har ikke en spesielt bra rad, og den svinger i prestasjonene. Virket dog å være MYE forbedret sist, og feilet da med masse krefter igjen i angrep i den siste svingen. Står bedre til enn på lenge nå, og den skal ikke undervurderes for mye. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av
ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under
spillboksen.

V64-6 : 5 O.M. Faststeep – Har fått to løp i kroppen etter pause, og er på vei mot formen igjen nå. Ble sittende bom fast som fulltanket etter et passivt opplegg sist, og vi gav den et klart pluss i kanten. Er kjapp fra start, og torsdagskveld blir det nok et langt mer offensivt opplegg. Trykker seg til tet, og siden er dette hesten å slå? MÅ MED PÅ ALT!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.