Flemming knekker koden

Foto: Hesteguiden.com

Danske Flemming Jensen har fått hyperkapable Codebreaker i trening. Vi tror hesten er en vinner på direkten.

Tirsdag ble en strålende dag for Sportspills travtips. Det hele startet med V4 på Visby i Sverige, der vårt minste spilleforslag på 240 kroner satt til en utbetaling på 1524 kroner. 21 andelslag gikk da inn på Eksperten, men på kvelden på Momarken ble det enda bedre.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Der ble det fantastisk klaff for Kurt Leirvågs V65-tips, når samtlige spilleforslag suste inn med seks rette og en rekke femmere. De som spilte hans minste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 192), kunne kvittere ut herlige 6573 kroner, og på Eksperten ble det naturligvis full fest. Der gikk hele 21 andelslag inn med seks rette, og totalt denne tirsdagen spilte vi inn 540.000 kroner for våre lesere.

På Bjerke onsdag var vi svært lenge i tvil om hvordan vi skulle angripe jackpotomgangen med mange store favoritter. Heldigvis lanserte vi også en rekke andelslag på Eksperten der vi spilte samlebonger og kun etter seks rette. De som kjøpte andel i et av disse kunne glede seg stort. For to av andelslagene (et på fem andeler a kr 400 og ett på seks andeler a kr 300), ble det ekstra stor grunn til å feire. Begge disse fikk seks rette ganger 100, og betalte tilbake storfine 39 200 kroner, altså kr 7840 kroner tilbake på hver andel. Totalt rasket vi med oss ca 190 000 kroner på andelslagene der vi spilte samlebonger onsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Torsdag er som vanlig flust av spillmuligheter for de som liker å spille på hest. Jägersro travbane i Malmø er vertskap for vårt favorittspill V4, mens Jarlsberg tar seg av lunsjtravet her hjemme. Til kvelden er det dobbel V5 på Bergen travpark og ikke minst er det V65 fra Øvrevoll, der våre formsterke galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen satser på å følge opp sin svært sterke tipsform.

Innleveringsfrister Jägersro
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Debut for Flemming Jensen.
2 Codebreaker gjør en spennende debut for Flemming Jensen i V4-3 på Jägersro torsdag. Dette er en hest som kostet veldig mye penger på auksjon som åring. 4-åringen har ikke helt innfridd de store forventningene som ble stilt til han. Forutsetningene i dag er helt perfekte med spor to bak startbilen. Donato Hanover-sønnen er veldig rask fra start, og her tror vi Jensen sitter tidlig i tet. Fra den posisjonen skal motstanderne være veldig gode for å ta han ned fra posisjonen utvendig. Flemming Jensen pleier aldri å ta ut hestene hvis de ikke er vel forberedt, og vi tror ikke han tar ut Codebreaker til start om han ikke er klar for start. Selv om han ikke kommer til noe duket bord mener vi dette skal være et godt holdepunkt i en meget spennende V4-omgang.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vi går i mot storfavoritten.
3 Wink Spot kommer til å bli soleklar favoritt i V4-2/DD-1, og forutsetningene er meget gode for Flemming Jensen traveren. Vi sier ikke at 7-åringen ikke kan vinne dette løpet, men vi har et objekt som omtrent ikke er rørt i totoen. Varsellampene setter vi på full styrke når det gjelder 2 Nubia. Anders F. Jensen har fått et fint spor med egentrente 2 Nubia. Folk har kort tidsminne når det gjelder hester. Når det gjelder 2 Nubia har hun stått i håpløse startspor de tre siste gangene, og kommet helt feil inn i de løpene. I den femte siste starten nettopp på Jägersro travet 8-års hoppa et fenomenalt godt løp til annen på sterke 1.11,0 over 1640 meter. Hun var kun slått av gode Luringen Palema i det løpet. Hoppa møter ingen av Luringen Palema sitt kaliber i løpet i dag. Fra et perfekt startspor kommer hun til å få en fin posisjon direkte, og vi mener hoppa hører hjemme på alle kuponger som en meget spillbar fireprosenter i V4-2. .