Flemming-show og millionjackpot

Drøyt 1,9 millioner svenske kroner er overført til sekserpotten på Åby i kveld. Danske Flemming Jensen blir en nøkkelkusk, og han kjører også vår banker.

Ingen klarte seks rette på Axevalla tirsdag og det er bakgrunnen for den store jackpoten i kveld. I utgangspunktet kjørte Flemming Jensen hele fire av favorittene, men i morgentimene er 12 Solo Nolo (V64-6) blitt strøket, slik at den danske "Ismanden" nå "kun" kjører tre førstevalg.

Klikk her for å se Nettavisens andelslag på Eksperten.

Den i øyeblikket minst spilte av disse tre blir vår alenestrek. 4 Jaguar Broline (V64-1) ble felt av førstesporet i V75 på Momarken sist. Han ble overfløyet av Stormysky, og resten av løpet stanget han i lederryggen. Da åpningen kom skjøt Jaguar Broline fin fart, men Stormysky var allerede i mål.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under. 


Posisjonsproblemer av den typen tviler vi på om Jaguar Broline kommer ut for fra fjerdespor i dag. Hesten har tidligere vist at han tåler å gjøre en del av grovarbeidet selv. 1 Amour de la Rue står med to strake seirer, men begge er tatt på sprint og i noe enklere selskap. Over full distanse mener vi bestemt at Jaguar Broline sitter med de beste kortene. 

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


V64-3 er en ganske åpen affære. 2 Listas Rafiki og 10 Rite on Win er to årsdebutanter med bra kapasitet. Spørsmålet er om de har fart nok i beina til å hevde seg på sprint etter lang pause. Norske 8 French Destiny imponerte sist, men hemmes av sporet. 3 Dream Duo er mye vurdert, men han ga seg litt for enkelt fra dødens sist. Nå varsles det at skoene skal av. 5 In Serenity jager teten, og kommer trolig dit om Thomas Dalborg slipper teten med 1 Verrazano Field som ble sliten fra lederryggen sist.

I V65-5/DD-1 skiller to hester seg noe ut. 6 Oliver Kronos (Flemming Jensen igjen) sliter en smule med aksjonen, men kapasiteten er høy. En som ikke har aksjonsproblemer er 10 Red Hot Snapper. Han travet en solid sisterunde sist. På det største forslaget rydder vi også til 9 Qualis Talis som denne gang får Björn Goop i sulkyen.