Flemming sørger for nye oppturer

Solo Nolo og Flemming Jensen vant et V75-løp under Unionstravet på Momarken i mars.
Solo Nolo og Flemming Jensen vant et V75-løp under Unionstravet på Momarken i mars.

Nettavisen har spilt inn ca 1,2 millioner kroner de siste dagene. Under V64-løpene på Jägersro tirsdag kveld er det Flemming Jensen som er "vår" mann.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Det ble fantastisk opptur for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips på Drammen lørdag. Han lanserte to bankere, 2 Tin Tveiten i V75-3 og 3 Rapido Va Bene i V75-7 som begge vant helenkelt. I tillegg lanserte jeg 1. valg på outsiderne 1 It's All In The Game i V75-1 og 1 Friggtor i V75-5. Overraskelsen og 5. valget 1 Warrawee Lizzy i V75-6 ble fanget på tre hester. 38 andelslag på Eksperten og det største V75-forslaget her på Nettavisen inneholdt alle sju rette og betalte tilbake mellom kr 18 000 og 25 000 kroner per stykk og det ble ca 800 000 innspilt totalt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Oppturen fortsatte under V65-løpene på Leangen mandag. Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og tolv andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover og med lagnavn Leirvåg i juleform) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem.Dermed ble det nye 250 000 kroner innspilt mandag, og sammen med gode V5-gevinster på Jarlsberg fredag og Biri søndag, har Nettavisen spilt inn ca 1,2 millioner kroner de siste dagene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Tirsdag er det et vll av spillmuligheter og det hele starter med V4 fra Romme. Deretter fortsetter det med lunsjtrav fra Bergen travpark. Til kvelden byr Momarken på en meget spennende V65-omgang, mens Malmø og Jägersro er vertskap for den svenske V64-kjøringen tirsdag kveld.

Begge V64-bankerne våre innfridde på Färjestad mandag, men dessverre klarte vi ikke å fange 6. valget Åsanna Hornline og Jennifer Tillmann i V64-3. Dermed måtte vi nøye oss med fem rette på de største spilleforslagene. I kveld er det Jägersro som gjelder og der er blant annet den meget dyktige danske travtreneren Flemming Jensen på plass med flere stallhester og en av hans hester blir også vår V64-banker i kveld. 

Spiken
12 No Deal (V64-5/DD-1) har visserligen ett svårt utgångsläge, men är inte rädd för att göra jobbet själv och vi tror att han rundar allt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
4 Paolo America (V64-3) verkar trivas bra tillsammans med Johan Untersteiner. Seger tillsammans näst senast och i starten innan satt man fast på en fin tid. Nu står han bra inne på pengarna och måste räknas tidigt i ett öppet lopp.