Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en an del på ANDELSTORGET til torsdagens V75-omgang fra Ålborg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 580

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 15.00 / V75-1 er i gang klokken 19.30

V75-tipsene til undertegnede satt BRA til Örebro onsdag, og den minste bongen til Kr.184 fikk faktisk SEKS RIKTIGE. På ANDELSTORGET ble det fullklaff for TO FLATE V75-BONGER. Disse kostet Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) og Kr.2 000 (seks andeler a Kr.330). De betalte ut meget solide Kr.96 348 og Kr.97 416,-. Ellers vrimlet det naturligvis med OK gevinster på de andre bongene, og systemene. Vi omsatte for 122 229, og spilte inn 449 152 denne onsdagen.

V75 JULEBONANZA forflytter seg i kveld til Danmark, og Ålborg. I morgen blir det så Bjerke, mens det hele avrundes på LØRDAG hvor det er MULTIJACKPOT med over 10 millioner ekstra på Axevalla. Kveldens omgang er spennende, og vi håper å følge opp de gode tipsene fra gårsdagen. 8 Eros Zola (V75-2) velger vi å bankerspille på de flate bongene som blir levert via ANDELSTORGET. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 9 Golden Rain – Avgjorde relativt enkelt fra dødens sist, og tiden som den gikk på en elendig bane var god. Har mye inne, motstanden er den riktige, og den står klart først på vår rank. Leter man på dypet så glem ikke 2 Gin Rummy som var knallgod til seier nest sist. Var ikke like fin sist, men det er mulig at banen ikke passet da. Står riktig til på strek, og tilbake på sitt beste er den skrellaktuell.

V75-2 : 8 Eros Zola – Har hatt sine problemer i år, og har derfor ikke fått startet på som man har ønsket. Var god i comebacket sist, og kom der ubrukt til mål. Flemming melder at den skal være ytterligere forbedret til denne starten, og den skal ha en solid sjanse i et løp som dette. 4 Elegant C.N. – Gikk PIGG i mål etter et passivt opplegg sist, og er satt perfekt opp for denne oppgaven. Nå rykker man dessuten skoene, og den leder trolig dette lenge. Motbudet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 6 Floris Baldwin – Fikk maks i storløpet Prijs Der Giganten, men gjorde uansett et bra løp bak en helt umulig Zaccaria Bar. Kommer nå ut i regi Bo Westergaard, og skulle Floris Baldwin levere som den pleier, ja, da må den ha en stor sjanse i et løp som dette. Trykker seg til tet, og leder rundt om?

V75-4 : 1 Blizzard P.S. – Har sett utrolig bra ut på slutten, og var brenngod til seier sist. Blir bare ikke sporet en felle så må den ha en meget god sjanse i et løp som dette. Bak denne er løpet veldig jevnt, og det trenger ikke være feil å plukke med seg litt hester her. En luring kan 2 Inca Mearas være. Den er bedre enn raden, og kommer til start med flott form.

V75-5 : 4 Forever Ice – Har spurtet meget sterkt to ganger på rappen, og har funnet en fantastisk bra form. Her er den helt riktig ute når det gjelder motstand, og den vil bli skummel for noen og enhver med klaff på veien. Settes frekt først. 2 Girl Happy E.P. – Er en ordentlig god hoppe, den rapporteres å trene bra før dette løpet, og det kan være så enkelt at den leder dette rundt om…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 13 Apapmand – Gikk en 12-tid på Åby sist, og gjorde det uten kanskje å være helt på topp. Nå er den behandlet før denne oppgaven, det er en knallgod hest i et løp som dette, og den må passes. 14 E. Type Cash – Vant enkelt sist, den trives på distansen, og her kan det komme en ny seier. Blir dog veldig hardt betrodd, og det er ikke snakk om en «overlegen» hest i et løp som dette. For oss blir den derfor kun en gardering.

V75-7 : 8 Hockstedt – Er veldig dorsk/trøg i løp, men den gjør alltid jobben sin, og vet hvor målstreken er. Slik var det også sist, og den var ikke tom over mål. Nå skal man rykke skoene (gikk med sko sist), og det vil løfte den betydelig. Er herdet mot tøffe 4-åringer i Tyskland, motstanden her er billigere, og vi føler at favoritten er motivert i finalen.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»