Flere vinnere fra Garberg ?

Bjørn Garberg er utvilsomt nøkkelkusken i V5A på Leangen i kveld. Han har vinnersjanse i 4 av de 5 løpene.

Her finner du Nettavisens tips til V5A.

Bjørn Garberg har vært med og preget trøndersk travsport i flere tiår. Mest kjent er han nok som kusk bak Tamin Sandy, som var en verdensstjerne midt på 90-tallet. 57-åringen fra Kvål har så langt vunnet 1643 seire, og er fortsatt seierssugen. I kveldens løp på Leangen er det godt mulig at han sitter bak flere vinnere.

To favoritter og to outsidere
Allerede i det første V5-løpet har Garberg en klar vinnersjanse i Herwig. I dette løpet er det stor forskjell på hestenes grunnlag, og Herwig er en av de som står ganske gunstig inne i løpet. Hesten er en berettiget favoritt.
Gladdys er Garbergs kort i det neste løpet. Etter to seire og en annenplass galopperte hoppa seg bort sist, men det er neppe noen fare med formen. Hun er en av mange som kan vinne i et meget åpent løp.
Beljue Gutten har vunnet et løp denne sesongen, men har vært ute mot bedre hester enn dette ved flere anledninger. I dagens oppgjør er han klart seiersaktuell, og vi streker han som en av fem hester i dette løpet.
I finalen i V5A er nok Ramstein den med best dokumentert form, og vi synes han skal være ganske klar favoritt. På den minste bongen lar vi hesten stå ugardert, mens vi garderer på de to største forslagene.

I sitt livs form
Flying Canon viste tidlig talent, og vant fire løp i fjor. Den 5-årige vallaken har imidlertid vært noe variabel i prestasjonene. I de to siste startene har han imidlertid vist stabile takter, og er kanskje i sitt livs form. Med tilsvarende innsats som sist skal han vinne igjen, og han blir vår banker for kvelden.

Spilleforslag
Som vanlig har vi satt opp tre spilleforslag. Disse er på 90, 360 og 1320 kroner. Kjøp en bong og følg spenningen på hestesportens kanal Rikstoto Direkte, eller se en oppsummering av løpene på NRK2 klokken 23.05.