Følger i sin søsters fotspor?

Foto: Hesteguiden.com

Innledet veldig lovende har Mærtha`s News, og vi tror på tet fra start til mål i kveld.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Hun har noe å strekke seg etter 2 Mærtha`s News som en søster til langt mer meritterte Magdalena Spur, og måten Super News-datteren har innledet på indikerer i hvert fall at det er snakk om en hoppe godt over gjennomsnittet.

Nettavisen har spilt inn 23 500 kroner på sine foreslåtte spill siden forrige søndag!

3-årshoppa vant greit i fra tet i debuten, mens innsatsen til sølv etter en bra avslutning på løpet sist må hun få fullt godkjent for (trolig utviklet seg ytterligere siden den gang). Stamme og teknikk tilsier at vår soleklare banker for dagen skal kunne åpne fort bak startbilens vinger, og fra spiss tror vi på en topp vinnersjanse mot ikke alt for skarp motstand i V5-5.

Klikk her for å se våre spennende DD-forslag.

Legger på til sin fjerde strake?
Tjent mye penger på kort tid har 7 Pilgrim Fabienne gjort, men selskapet i den andre avdelingen i kveld er ikke verre en at en ny triumf kan være innen rekkevidde. Earthquake-sønnen har vunnet sprettlett de to siste gangene, og 5-åringen virker til å være under kraftig utvikling. Sporet kunne dog med fordel ha vært litt bedre, noe som gjør sitt til at vi tyr til noen garderinger på våre to største spilleforslag. Veldig spennende etter lang pause er 5 Heartbeat, og Brief Encounter-sønnen bør her vurderes tidlig. 6-åringen vant V75-løp i fjor, og på kapasitet står han ikke tilbake for noen, i et løp som er vidåpent bak den store favoritten.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vuderinger
V5-1: Vi finner fem vinnerkandidater her, men en forholdsvis klar favoritt må 11 Joker Elden bli. Lome Elden-sønnen spurtet inn til seier på fine 26.3 over en sprint sist, men vi syntes 7-åringen har vært litt for variabel i lang tid til å kunne stoles helt på. Fra strek vil nok Noralf P. Brækken forsøke å holde unna med 5 Trons Pila. 6-årshoppa svek som ventet som favoritt i V75`en sist, men Lome Elden-datteren var en kruttsterk vinner på fine 27.5 full vei forut for det. Vi mistenker at løpet sist kom litt for tett på den foregående starten, og hun går jo da også sine absolutt beste løp på sin hjemmebane.

V5-3: Vi kom med et herlig vinnertips på 8 Varg Riga i den siste starten, og Trønder Jens-datteren hadde da også full kontroll fra spiss ved den anledningen. 5-årshoppa er dog svært usikker, og det er slett ingen garantier for at favoritten går to feilfrie løp på rad. Veldig interessant mener vi 7 Pave Eldvira, og Elding-datteren blir vår friske utgang på det store systemet. 4-årshoppa har slett ikke hatt den rette flyten på løpene nå på slutten, og vi mistenker at Mogset-traveren er i rivende utvikling. Dette er kanskje snakk om dagens mest åpne løp, og bred gardering kan således vise seg lønnsomt.

V5-4: Ikke noe mindre åpent her, og vi krysser av for hele åtte hester på samtlige spilleforslag. Klart best på kapasitet er 10 Velse Helda, og en finere oppgave enn dagens får ikke Järvsöfaks-datteren. 7-årshoppa har skuffet mye i sitt comeback, men Arne Nilsen kan vel ikke fortsette å starte hvis han ikke mener at hoppa er i orden? Nei, vi tror ikke det, og velger å tro at det ha vært en del uheldige omstendigheter med i bildet i de siste startene. Piler til tet gjør 6 Dona Elken, men vinnerviljen er ikke spesielt fremtredene der i gården. Et spennende comeback gjør 5 Bokli Pia, men vi vil gjerne se at den kapable 7-årshoppa går feilfritt før vi skriker for høyt.

Spennende DD-spill!
Favoritten 5 Svork Rigel i DD-1 hadde en veldig god periode på samme tiden i fjor, og Lome Elden-sønnen viste da også oppløftende takter til seier på fine 28.7 i den siste starten. 8-åringen hadde dog intet spart i mål, og vi syntes toeren i løpet ble litt for nærgående til slutt for at vi mener det skal være snakk om en klink vinner her. 9 Faste Hellin vinner sine løp fra tet, og den posisjonen får naturlig nok ikke Eng Svarten-sønnen i kveld, mens 4 Remsvarten normalt er sjanseløs på en kjapp sprint mot klart skjerpet motstand.

Veldig lite spilt med sine skarve 8 % i V5-spillet mener vi således 10 Kremix er, og da forsøker vi oss på et friskt DD-spill når laveste odds i skrivende stund (kl. 17.00) mot vårt bud i DD-1 er kombinasjonen 10*5 til drøye 34 ganger pengene! Krembest-datteren vant sprettlett i søla sist, mens hun forut for det gikk strålende løp i klart tøffere omgivelser enn dette.

I DD-2 ser det litt småskummelt ut, og på vårt største forslag krysser vi av for hele ti startende. Tilbake etter litt pause kommer vinterens slager 5 Trust Me Now, men det varsles et defensivt opplegg første gangen ut. Solide avslutninger å by på ved full form har 14 Flying Canon, men det må selvsagt klaffe litt på veien i et så stort felt for at Piper Cub-sønnen skal kunne gå helt til topps fra sitt tillegg.

Ny flott DD-gevinst!
Ola Slåtsveen har virkelig funnet tipsformen, og på Momarken i går gikk det største DD-forslaget på 400 kroner inn til en utbetaling på meget pene 6750 kroner!

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 128, 384 og 1245 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre DD-forslag på hhv 100, 250 og 500 kroner ligger ute her .

Det største V5-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Leangen på nrk.no nett-tv i kveld!