Følger opp?

Foto: hesteguiden.com

Nito Nicklas årsdebuterte med brask og bram, og han vinner trolig i lunsjen på Bjerke igjen i dag.

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til både Gävle i Sverige og på Bjerke her hjemme, mens det på kvelden kan spilles til V65-løpene på Axevalla på den andre siden av kjølen samt til en dobbel V5-omgang på Forus i Stavanger. Sportspill jobber på, og vi har tips til alle baner også denne tirsdagen. Suksessen for Sportspill bare fortsetter, og på mandag ble det ny "luketømming" under V4-løpene på Solänget.

Les også:Vi er på nytt svenskeraid

Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 336) betalte tilbake 4 837 kroner. I tillegg ble det fullklaff for alle ni andelslagene på Eksperten og totalt 43 533 kroner tilbake på disse. Mandag kveld ble det treff for fem andelslag på Eksperten som hver betalte tilbake ca 16 000 kroner, i tillegg til det at det ble femmere på alle de andre andelslagene. Totalt har det dermed blitt ca 700 000 kroner innspilt i Sverige de tre siste dagene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Taper neppe i fra tet
Nei, etter en strålende innsats i årsdebuten ved triumfen på fine 28.6 full vei, har vi vondt for å se at 1 Nito Nicklas lar seg slå i fra tet i et sprintløp for kaldblodshester i V5-4. Undertegnede varslet kraftig for 5-åringen sist, etter at han han gått et flott rutineløp i forkant av det løpet, og da kan vi ikke gardere i et relativt billig lunsjløp på Bjerke i dag.

Steinseth-traveren pekte lang nese til en så god hest som Super Gullet sist, og da skal han normalt slå dagens konkurrenter. Løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt, og vi tror ingen henter en lengde på ham ned startsiden i dag. Vel i tet skal vinnersjansene være solide, og vi lar da favoritten stå ugardert.

Vår rangering V5-4: A: 1 B: 4-3-10-2-8 C: 11-12-5-6-7-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1, 1609 meter autostart
Det er dunkel form på de aller fleste av deltagerne i dette sprintløpet for varmblodshester i relativt høyt grunnlag i V5-1, og vinneren er da ikke lett å plukke. Vi heiser dog opp fire hester, og fremst setter vi 5 Oslo Kronos. Han kunne ikke all verden sist, men løp i kroppen etter litt pause kan ha gjort godt.

Vi tror Anderssen-traveren kan sitte tidlig i tet i dag (får trolig overta i fra 2 Super Fighter), og i fra spiss selger Cantab Hall-sønnen seg dyrt. Vi tror ikke 1 Matchless kan forsvare sitt innerspor, men dersom det løser seg underveis for 6-årshoppa, blir hun livsfarlig. Hun er bedre enn raden, og hun kan sprinte fort.

Det er slett ingen fordel med sprint for 4 X.O. Hornline, men 8-åringen bør være av de bedre her (Vidar Hop opp!). Skuffet mye på slutten av fjoråret gjorde 10 Power To Elegance, men ikke glem at han sprintvant på 12.7 i fjor sommer. Han er litt spennende etter lang pause, men er nesten ikke rørt i totoen med sine 7 %!

Vår rangering V5-1: A: 5 B: 1-4-10 C: 12-9-6-7-2-8-11-3

V5-2, 2100 meter autostart
Vi synes vinnerkandidatene er mange i dette varmblodsløpet i den andre avdelingen, og vi garderer da førlgelig bredt. Vunnet tre av de fire siste startene har 5 Sogni gjort, og da skal hun være favoritt. Det var ikke voldsomt tøft i mot ved triumfen på 18.9 full vei i den siste starten, men det er det heller ikke i dag.

Vi tror 6 Rebella Juliane kan vise seg å være kraftig forbedret med løp i kroppen etter litt pause (femte på 18.6 full vei i årsdebuten), og 4-årshoppa som ble matchet i til dels tøffe omgivelser i hele fjor, er latterlig lite spilt med sine 6 %! Ny kusk Eirik Høitomt opp er spennende nok, og hun bør vurderes tidlig.

Avsluttet fint til sølv på 19.0 full vei sist gjorde 1 Taifon Lady, og hun viste da stigende form. Av de bedre skal 3 Dee Dee Snyder være (vant lett i fra tet nest sist på 18.0), mens 2 C.C. Queen Weber (variabel), 7 Verity (står kinkig til), 8 Gill News (kapabel), og 10 Wanna B. With You (må ha det servert), også krysses.

Vår rangering V5-2: A: 5 B: 6-1-3-10-8-2-7 C: 9-11-12

V5-3, 2100 meter autostart
Vi støter på et varmblodsløp i relativt lavt grunnlag i V5-3, og da er bred gardering å anbefale. Klart forbedret til tredje på fine 17.3 full i den siste starten var 5 Rajas Keeper, og Epower E.J. var en god vinner av det løpet. Litt enklere i mot i dag, og han skal være seiersaktuell med en tilsvarende innsats som sist.

Det var ikke noe skubb i 4 Manley sist, men alle kan ha en dårlig dag på jobben. 3-åringen innledet lovende med sølv på fine 18.3 full vei (satt siden fast som sjette), og dette er snakk om en hest vi likte svært godt. Tilbake i slag skal han være snakk om en het vinnerkandidat, og vi krysse på alle bonger i dag.

Satt litt fast i den siste starten gjorde 9 Maid For Knight, og 6-årshoppa virker til å være i fin utvikling. Vi synes 2 Global Martell så fin ut før hun hoppet seg vekk i tet sist, og nå er Eirik Høitomt tilbake i sulkyen. Klart forbedret var 12 Sloppy Joe etter litt pause sist, men han hoppet ulykksalig vekk seieren kort før mål.

Vår rangering V5-3: A: 5 B: 4-9-2-12 C: 11-10-7-3-1-6

V5-5, 2100 meter autostart
Et flott varmblodsløp avslutter denne rebusen, og det ligner et trehesters oppgjør. Det er ikke helt utenkelig at 1 Shoguns King kan forsvare sitt innerspor, og dersom han gjør det skal han en topp sjanse til å lede rundt om. Det er fin form på 4-åringen nå, og innsatsen til sølv på 17.0 full vei sist var god.

Kolnes-traveren måtte vandre i "dødens" i den siste starten, og da kunne han ikke ta ned 6 Marco Zoot til slutt. Rollene kan bli byttet om nå, men sistnevnte er uansett snakk om en het vinnerkandidat på ny (Shoguns King kan bli overflydd). Marco Zoot så veldig fin ut ved triumfen på 16.9 full vei sist, og han krysses.

Veldig fint til står 2 Ultimate Rock, og det er nødt til å bli en fin reise underveis i fra dette sporet for den flotte 5-åringen til Anders L. Wolden. Steinlager-sønnen var god til tredje på 16.4 full vei i relativt tøft lag i den nest siste starten, og han fulgte siden opp med å sprinte fine 13.7 til sjette på Åby i den siste starten.

Vår rangering V5-5: A: 1 B: 2-6 C: 8-12-11-3-5-7-10