Flott duell på Forus i kveld

Rune Wiig har feiret mange triumfer med Brave Man. I dag skal han prøve å slå favoritten med nyervervelsen Face of Speed. Les våre tips og kjøp spill her.

Klikk her for tips og vurderinger til Forus V5-B

Forus er alenearrangør og tilbyr to V5-spill der duellen mellom seiersmaskinen Brave Man og Wiigs nye avlshingst Face Of Speed er det sportslige høydepunktet.

Nettavisen har i dag konsentrert seg om B-spillet og vi føler at tre av disse løpene har svært få vinnerkandidater. Vi spiller derfor nok engang samlebonger og vi har gode forhåpninger om å få V5 20 ganger på de to største forslagene.

Urutinert banker

Vi spiller to bankere på alle forslag, der treårige The Crown (V5B-3) blir et soleklart valg. Tengsareid-traveren røpet flott talent i sin årsdebut der han feilet bort en soleklar annenplass på oppløpet. Denne gang møter han enkle hester og vil trolig lede dette løpet hele veien.

King Newport i V5-finalen blir også favoritt og etter de solide løpene den har gjort i det siste tror vi det er dags for seier i kveld.

Med duoen Brave Man/Face Of Speed i den andre avdelingen har vi dermed bare brukt 2 rekker på tre avdelinger. Selvom første avdeling er relativt åpen synes vi det er gode sjanser for å komme igjennom på fire hester.

I den fjerde avdelingen har vi streket for fem hester og regner det som høyst sannsynlig at det holder.

Forusbanen beholder dermed stempelet som favorittspillernes mekka, men Nettavisen har fått inn samlebonger og tjent gode penger på denne banen mange ganger allerede.

Samlebongforslagene koster hhv 320 og 800 kroner og vi tar altså sikte på få V5B hele 20 ganger. De som vil ha en vanlig bong har muligheten til å kjøpe det minste forslaget til 100 kroner. Her har vi spilt etter en skrell i første avdeling (10 hester) mens resten av bongen er lik den største samlebongen.