Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav og galopphelg står foran oss og den byr blant annet på en ny Super Saturday med to ganger V75. Det er E3-finaler med internasjonal V75 på Eskilstuna og lørdag kveld er det Gulljackpot i V75 fra Momarken. Onsdag er det stor jackpot i V86 fra Vaggeryd med 5 184 575 SEK ekstra i åtterpotten og søndag er det jackpot i V64 fra Århus galopp med 332 430 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag kveld er det internasjonal V65-omgang på Varig Orkla Arena med jackpot og 462 345 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er naturligvis Super Saturday og de doble V75-omgangene på hhv Eskilstuna og Momarken som er de store spillemessige trekkplastrene lørdag. Men det skjer litt andre også og på Klampenborg er det ettermiddags/kveldsløp med både V4 og V5 på menyen. V4 starter kl 17.00, mens V5-spillet som innledes i V4-4 har spillestopp kl 18.15.

V4 starter med ferske toåringer. De som har debutert har gått ok, men ikke fantastisk. Det er muligheter for debutantene å vinne, og vi dekker fullt ut.

I V4-2 synes vi to hester skiller seg litt ut. 5 Geoffrey var god sist i tøft lag og også i løpet forut for det siste. 7 Ile de Circe var også sterk sist, men vi tror muligens at Geoffrey er et strå hvassere og bankerspiller denne på det to minste V4-forslagene.

V4-3 er åpent, mens vi satser på at trioen 9 Vailet, 11 Savona og 2 Smooth Escape skal være tilstrekkelig i V4-4/V5-1. Alle tre har i hvert fall formen helt i zenit. I V5-spillet låser vi på disse tre hestene i V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5 er ellers vanskelig. Ingen åpenbare bankere. Dessuten gjør hestene i i V5-4 det vanskelig for oss. Tre ganger på rad har ett av de siste valgene gått inn. Nest sist var det bra, for da sto vi med heldekk, sist gikk det ikke så bra. Det rare er at dette er hester med bra klasse, men ikke til å stole på. Vi tar like godt med alle 11 startende på de fleste V5-forslagene.