Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenBirger og Morten byr på følgende til løpene på Klampenborg:
Formiddagsløpene på Klampenborg lørdag er spillemessig utfordrende. Spesielt V4-2 er et uoversiktelig toårsløp med mange urutinerte hester. Ofte vinner utenlandsimportene slike løp, men her føler vi det er veldig åpent. Vi garderer godt.

I V4-3 ble vi imponert av 7 My Nikita på Bro Park søndag. Hun var virkelig tøff i front mot flere brukbare hester. Måtte til slutt se seg slått av Sir Camelot, mens det var langt ned til tredjehesten. Tøffest imot tror vi 2 Sandmandarine og 3 Save the King blir.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V5-4 er et flott hoppeløp med mange gode hester. Best tror vi 4 Havana Red er. Hun har ikke startet så mye i år, men de løpene hun har gått har vært veldig bra. Ser også ut til å fungere veldig bra på banen. 1 Flambeau Rouge og 3 Go On Carlras er ikke veldig mye dårligere, og med litt mindre vekt på disse skal det bli et spennende oppgjør.

Det beste bankerbudet tror vi kommer i V5 avslutningen. 1 Guadeloupe har vært veldig flink i sine to siste starter. Hun har ikke blitt veldig hardt straffet handicapmessig, så vi tror hun legger på til tre strake.