Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Birger og Morten byr på følgende til løpene på Klampenborg:
Det er to toårsløp først på programmet lørdag på Klampenborg.
Mens V4-1 er veldig uoversiktelig med mange ustartede hester, er V4-2 et fint oppgjør hvor vi tror trener Nina Lindberg Lensvik sitter med de beste kortene. 8 Eternity Tree vant sin første start i livet, og slo da gode hester som har vist form i etterkant. 8 Eternity Tree slo blant annet 9 Tiny Dancer som også kommer fra Lindberg Lensvik sin kvalitetsfylte stall. Det kan fort bli dobbeltseier her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Samme trener har også 7 Sanary i V4-4 til start. Sanary skal ut på 91 i formtall denne gangen, og det kan bli tøft, men vi tror 7 Sanary kan klare det. Tøffest i mot blir kanskje Klampenborgeksperten 3 Sandtastic.

V5 spillet har flere spennende oppgjør, og aller mest tro har vi på 4 Num De Plume i V5-4. Dette er en supersprint over korte 650 meter, og 4 Num De Plume er en av de raskeste hestene i Skandinavia fra start så supersprint er yndlingsmelodien. Vi foreslår 4 Num De Plume som banker i V5 spillet på de flate bongene.

En annen hest vi har veldig god tro på er 1 Double Two i V5-2. Var ikke helt seg selv på Øvrevoll for en måneds tid siden, men nå tilbake på hjemmebane tror vi fort dette kan være løsningnen på V5-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen