Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Søndag er det Svensk Travderby på Jägersro med internasjonal V75 og hele 19 millioner i premiepotten. Her er det spillestopp kl 15.00. Søndag kveld venter det en flott internasjonal V65-omgang på Varig Orkla Arena.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men aller første denne søndagen venter det ett flott galoppstevne på danske Klampenborg. Her er det både V4 og V5 på menyen og spillestopp i V4 er kl 12.45, mens en helt egen V5-omgang innledes kl 14.25.

Det er damenes dag på Klampenborg søndag med Dansk Oaks som rosinen i pølsa. Dansk Kriterium for de toårige hestene går også søndag. Stor favoritt blir 6 King Ferdinand i dette løpet og det går som V4-3. Han har tatt to overbevisende seire i sine to starter, og vi tror han legger på til tre på rad. Vi bankerspiller 6 King Ferdinand på de to minste V4-forslagene.

Lennart Reuterskiold jrs trente duo 1 Eagle Eye og 14 Beckham tas med på hhv de to største og det største V4-forslaget. Begge disse kommer til Klampenborg for første gang, og kan kanskje skape mer trøbbel for favoritten King Ferdinand enn han kunne tenke seg.

Stall Perlen og Wido Neuroth-trente 5 Sea Logde blir favoritt i Dansk Oaks som går som V5-5. Tok en flott andreplass i Norsk Derby bak overlegne Hard One To Please sist, men vi syns ofte hestene til Neuroth underpresterer på Klampenborg, men her bør Sea Logde skal uansett være klar favoritt i V5-5.

Pipi står alene på V5-forslagene
Ellers er det en løpsdag hvor hverdagshestene blir godt premiert i sine finaleløp. Vi finner vår V5-banker i V5-1 som er et slikt finaleløp hvor 8 Pipi står veldig fint til. Vant bare med en lengde sist, men seieren kunne vært betraktelig større hvis jockeyen hadde ønsket det. Vi tror 8 Pipi vinner V5-1, og kan legge til 40.000 kr på kontoen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.