PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Visby byr på en svært fin V4-omgang i lunsjen tirsdag, og vi liker skarpt at feltene er fylt opp. Vi låser V4-2 tynt, men ellers kan det skrelle i flere av de øvrige løpene.

Ta rygg på følgende:

V4-1 : 3 Super Nice – Leverte under pari sist, men var god I nederlaget nest sist (10,8 s 1000m). Kan ikke få en bedre oppgave enn hva den har foran seg nå, den trives best å sin hjemmebane, og nå kommer vel seieren? Klar ide i et ellers veldig jevnt oppgjør.

V4-2 : 2 Young Yade – Var ikke på topp i sitt siste løp før pausen, men har ellers radet opp med gode innsatser. Har en OK oppgave foran seg nå, og Henrik Hoffman ønsker nok at sin springer skal få en fin avslutning på året. Innfrir i hendene til Claes Sjöström?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 3 One Too O’boy – Gikk HELPIGG i mål etter altfor sene luker nest sist, mens den spurtet råsterkt etter å havnet feil på det sist. Står perfekt til på strek nå, og klaffer det bare litt underveis så må sjansene være gode. Slår til som en godbit?

V4-4 : 14 Amarcord L.G. – Vant veldig enkelt i debuten for Henrik Hoffman sist, og den var knallgod direkte. Har et ganske lavt grunnlag målt opp mot ren kapasitet, kusken er knallgod, og motstanden skremmer ikke, Blåser inn til seier?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.