Gå til sidens hovedinnhold

Flott V4-lunsj fra Ålborg

Ålborg byr på en spennende V4-omgang til lunsj mandag. Vi har som vanlig jobbet godt i arkivet, og gir deg våre beste tips. Går det kanskje mot en flying start på uken?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Ålborg innleder uken med en FLOTT V4-OMGANG. Flere av løpene holder ganske dårlig klasse, men vi har uansett gjort jobben for deg, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 8 Havanna’s Farifant – Kan være helt overlegen her om den bare henger sammen i travet sitt. Innledet i dødens sist, forlot de andre med mange lengder, og den så helt klar ut mot oppløpet. Begynte så å plundre med aksjonen, og det holdt dermed ikke helt hjem. Går en 16-tid om den fungerer som den skal, og da har den en stor sjanse mot en svært billig gjeng.

V4-2 : 3 Elvira Damgård – Har stått hos Flemming i en knapp mnd, og det skal bli spennende å se hva han kan få ut av denne. Det er en hoppe med bra fart i kroppen sin, og den kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. Senker favoritten?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 2 Express Shadow – Interessant løp med flere aktuelle objekter. Hesten vi prøver oss med ligger veldig i skorpen, og snart må vel denne få vinne? Den gikk enormt sterkt etter startgalopp (volte) nest sist, mens den sist ble sittende bom fast som helpigg i seiersløpet til 11 Formidable Vincent. Står nå i et nydelig spor, og klaffer det bare litt underveis så skal sjansene være gode. OBS!

V4-4 : 6 Zadok Font – Dette kan naturligvis dreie seg om tet og slutt. Zadok Font leverte en tung avslutning sist, og knep seieren. Er veldig kjapp fra start, og «alle» ønsker vel ryggen til favoritten? Motivert favoritt. Vær dog litt OBS på at den har slitt med en infeksjon etter det siste løpet, og det kan ha satt den tilbake. Vi tør derfor ikke å gå ALL IN på den.Kommentarer til denne saken