Gå til sidens hovedinnhold

Flott V4-lunsj fra Skive

Skive er først ut denne uken med en herlig V4-omgang til lunsj. Du tar vel rygg på våre oppdaterte V4-vurderinger?

Ny V65-fest i Bergen - Kr.980 ble til Kr.19 813
Undertegnede har tømt lukene i Bergen de siste gangene, og tipsene har vært meget solide. Søndag 28. mars var det Kurt Leirvåg som var ansvarlig for tipsene til banen mellom de syv fjell, og igjen endte det med en heidundrende suksess. Supersjokkene Jippi (1,6%) og Ludvik (2,8%) ble fanget opp på bongen til Kr.980, og den betalte ut fantastisk fine Kr.19 813! På Eksperten ble det fullklaff for totalt 14 andelslag.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


En SÆRDELES INNHOLDSRIK uke venter, og høydepunktet er V75 Påskebonanzaen fra Sverige. Her venter fire V75-omganger fra førstkommende torsdag til søndag, og søndag er det MULTIJACKPOT med minimum 4 944 307 ekstra i sjuerpotten. I tillegg til dette kjører Forus Travbane en STOR V75-omgang lørdagskveld, og her er det GULLJACKPOT I V75-SPILLET!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Her skal det dreie seg om V4-omgangen til Skive, og vi synes det ser interessant ut på forhånd. Tungt betrodd blir 7 Elegant C.N. (V4-2), og den har også en bra sjanse å vinne. Vi vil dog ikke ryke på 3 Bette Nock som har ganske fin grunnkapasitet, og som pleier å være godt forberedt etter lengre opphold. DOBBELTBANKER!

De tre øvrige løpene velger vi å gardere ganske bredt, og der jaktes skrellene!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.