*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Flott V4-lunsj fra Sverige

Solvalla27052018. Pydin og kusk Ove A Lindqvist.

Ove A. Lindqvist er aktuell i dagens lunsjomgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Isbane! Vi vet hvem som takler det! Helfrekt objekt har tent til i ny regi! Mulig storskrell liker isbane! Er det kanskje duket for en herlig opptur i lunsjen?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Spillsenteret: Sjekk tirsdagens oddstips
Oddstips: Jevnt storoppgjør mellom United og City
Tippetips: Midtukekupongen på en tirsdag

Lerum med ny V75-delikatesse 5. januar! Du tok vel rygg på 5-valget?
V75-7 : 5 Red Alert W.F. –
Blir kjørt av sin eier, Kristine Hell, men hun har vunnet to løp med denne tidligere, og det er trossalt hun som kjenner hesten best. Var vel kanskje ikke helt på topp i tåken sist, men satt da langt bak, og det ble kjørt sakte i tet. Gangen før lekte den hjem seieren, mens den tredje sist satt bom fast som fulltanket mot bedre hester enn dette. Er lynrask fra start, og vi er litt inne på at dette kan dreie seg om tet og slutt om den bare løser ut som den skal. SPILLES!

Lerums sjokk-ide slo til på V75 lørdag 4. januar! Sjekket du infoen på 6-valget?
V75-5 : 10 Eldorado Mearas –
Var kun et 7-valg når vi la ut dette tipset (ble et 6-valg), og blir neppe mye spilt med en dårlig rad. Vær dog OBS på at denne er i en helt fantastisk form, og den er verdt et forsøk nå. I finalen på Solvalla sist ble den sittende bom fast som fulltanket, og hadde blitt skummel med luker. Gangen før spurtet den strålende etter sjenering, og kom igjen til mål med krefter på tanken. Får den bare litt bedre klaff underveis så er den med garanti på foto, og det til flott odds i lukene. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Skellefteå står for dagens lunsjomgang, og selv om gradestokken viser rundt null grader så blir det istrav. Det er fire jevne/fine løp som venter, og dette er en omgang vi gleder oss til. Gå ikke glipp av følgende godbiter:

V4-1 : 3 Kattis Palema – Har en svært fin oppgave foran seg, og dette kan opplagt dreie seg om tet og slutt. Spurtet ordentlig bra tilslutt sist, og varslet da form direkte etter en liten pause. Har tidligere vært KJAPP ut bak bilen, og Ove A. Lindqvist pleier ikke akkurat å spare på kruttet på startsiden. Blir det bare ikke for tøff kjøring så er vår soleklare feeling at den får renne unna, og vi tror fakta MYE på denne favoritten.

V4-2 : 2 Guli Stella – Er VELDIG pågang for sin nye trener, og har sett strålende ut i begge løpene etter et lengre avbrekk. Spurtet klart bra nest sist, og hadde full spenst over mål da. Spurtet enda bedre sist, og vi likte den skarpt. Har vinnerform i kroppen, og med litt bedre flyt kan det være duket. OBS! 3 Rappodina – Hadde stor fart i kulissene når den feilet sist, og den holder sin fantastiske fine form. Har helt riktige betingelser her, og er selvskreven på bongen. PS. 11 Storspjuver – Blir HARDT betrodd, men vær OBS på at den har vært borte i over to mnd, og også slitt med sykdom i oppholdet.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 10 Conrads Gregor – Er feltes beste hest, og den bør fakta ta seg av et løp som dette. Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og var fullt godkjent i V75’en sist. Lar seg ikke stoppe på sin beste distanse? Motivert! Velger man å spekulere så er 5 Variety Show litt spennende. Var ikke helt bunnskrapt mot betydelig bedre hester enn dette i V75’en sist, og er virkelig på vei mot storformen.

V4-4 : 3 Sangrita ÅS – Jevn finale, og vi prøver oss med et langskudd som neppe kan få et bedre løp enn dette igjen. Kommer ut på sin beste distanse, den har trukket et flott spor, og grunnlagsmessig er den mildt sagt riktig ute. Har gjort ETT løp på isbane, og det gjorde den 25. desember 2018 hvor den spurtet sterkt til andre. Likte altså dette med isbane, og kanskje tenner den litt ekstra til på en slik bane? Gikk helt OK etter galopp sist, og vi håper/tror at formen er ganske bra. OBS!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.