Gå til sidens hovedinnhold

Flott V4-lunsj fra Sverige

Fire mege fine lunsjløp! Vi skal prøve å felle favorittene! Du sjekker vel ut godbitene, og blir med på moroa i denne lunsjen?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Forus: Geir Mikkelsen har V65-bankeren på Forus
V64 Solvalla: Bankerfritt og spennende på Solvalla
Oddstips 1: Målfest i Madrid
Oddstips 2: Mourinho-oppturen fortsetter i Champions League
Spillsenteret: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Bergsåker er ansvarlig for lunsjen tirsdag, og fire flotte løp venter. Det finnes et par ganske klare favoritter, men vi skal prøve å felle dem på de litt større bongene, og jakter en solid opptur i denne lunsjen. Gå ikke glipp av følgende snadder:

V4-1 : 2 Ellis Pride – Har vært tøft matchet på slutten, og har også tjent MYE penger. Har gjort fullt godkjente løp, og formen virker å være bra. Står dog tøft inne i denne sportrappen, men blir altså kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og blir HARDT betrodd. Motivert favoritt, men vi velger ikke å gå ALL IN. 14 Sweet Eddie – Hadde et strålende fjorår, men har plundret i år. Fant dog superformen på samme tid i fjor, og vant tre løp på fire starter i november/desember. Blir ikke spilt her, men den er god nok, og vi plukker den med som et mulig sjokk.

V4-2 : 1 Åstas Gotthard – Kajsa Frick går mot et av sine beste år når det gjelder hva hestene hennes har tjent, og her kan det fort komme mer penger på konto. Åstas Gotthard er en fin «kalding», og en hest som kanskje burde stått med et større grunnlag enn hva den gjør. Gikk helt greit sist i et løp hvor det ikke klaffet, og tiden ble fin. Leder fort dette sprintløpet lenge, og det kan dreie seg om tet og slutt. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 2 Dollar Hornline – Satt i andre utvendig sist, virket veldig pigg, men så kom galoppen ned mot siste sving. Mistet trolig seieren, og en tid på ca 13,8/2140ma. Nå er Robert Bergh tilbake i vognen, den står i et perfekt spor, og motstanden skremmer mildt sagt ikke. Lar seg rett og slett ikke stoppe i en feilfri utgave?

V4-4 : 5 Dragon Powerfly – Kom ut etter pause og behandling sist. Hadde varmet opp i en strålende stil, men i selve løpet galopperte den. Gikk da på sin treningsbalanse, men nå håper vi at Robert Bergh rykker skoene. Møter riktig motstand, den duger på sitt beste, og vi iler til med tipsnikken i et løp hvor det skiller litt på de beste kontra de nest beste.


Kommentarer til denne saken