Gå til sidens hovedinnhold

Flott V4-lunsj fra Sverige

Tre VIDÅPNE løp, og vi er litt inne på at dette kommer til å gi solid betalt. Flere mulige sjokkbud er jobbet frem, og infoen på dem bør du ikke gå glipp av. Lunsjopptur i vente?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

De tre første løpene i dagens V4-omgang er veldig åpne, og verdien kan være HØY før vi kommer til finalen. Der tror vi dog MYE på 5 Qrystal Roc, og vi velger også å banke den. Ta rygg på følgende til dagens V4-omgang:

V4-1 : 1 Bara Snygg – Innledningsløpet er helskummelt, og veldig åpent. Vår ide skulle vi gjerne sett i regi av Tjomsland, for da hadde fort dette blitt en HIT! Er nemlig en ordentlig fin kalding med bra kapasitet, og den hadde et ganske så bra fjorår med to seire og over 100 000 innkjørt. Har slitt med galopper på slutten, og raden er derfor ikke den beste. Kommer nå ut etter pause, og viser den bare i nærheten av hva den kan så er den mer enn god nok å skrelle i et løp som dette. OBS!

V4-2 : 10 Tintomara Hall – Er betydelig bedre enn raden, og mer enn god nok å skrelle i et løp som dette. Feilet på siste bortre sist, tapte alt, men kom bra tilbake i kulissene. Får den bare aksjonen å stemme så er den på foto, og den skal helt klart passes. MÅ MED PÅ ALT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 10 Staro Mary Lou – Ser ut til å gå veldig under radaren her, men husk på at vi her snakker om en grunnkapabel traver som elsker denne distansen. Kommer nå ut etter pause, og leverer den bare i nærheten av sitt beste så kan den skrelle til. Settes knepent først i et løp hvor det er ganske jevnt blant flere.

V4-4 : 5 Qrystal Roc – Fullførte bunnsolid sist, og det er ingen fare med formen. Gangen før gikk den 13,2 fra dødens, og har tatt store steg på slutten. Har en billig oppgave foran seg når det gjelder motstand nå, og den kan opplagt vinne dette selv om den skulle havne utvendig leder. VI TROR HARDT på denne favoritten!