Gå til sidens hovedinnhold

Flott V4-lunsj fra Umåker

Umåker byr på en spennende V4-omgang til lunsj mandag, og vi har som vanlig jobbet godt med løpene. Du tar vel rygg mot V4-kronene?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tipsene satt bra på Axevalla lørdagskveld, og undertegnedes store V65-bong til Kr.1 920 betalte ut solide Kr.11 831,-. Bordeaux Ale innfridde da som en banker av stål. I Harstad søndagskveld ble det FIRE FEMMERE på storbongen på Eksperten til Kr.2 880 (fire andeler a Kr.750), og denne bongen betalte ut meget solide Kr.23 480 i den uløselige V65-omgangen.

I lunsjen til Umåker jakter undertegnede nye gevinster, og nå skal vi til lukene med følgende:

V4-1 : 1 Rossi Palema – Kommer ut etter pause, og er blitt behandlet i knærne siden sist den var ute. Er lynrask fra start, og den vil lede dette svært lenge om den er på hugget etter pausen. SPILLES! Skulle det bli kjøring så se litt opp for 3 Andre Agassi som spurtet ordentlig bra sist, og som virker å være på vei mot storformen. Har tidligere sprintet på 11-tallet, og distansen håndterer den fint.

V4-2 : 1 Gosens Titana – Dette løpet liker vi ikke, og her kan det fort skrelle til. Tungt betrodd blir 2 Hornnes Tore, men den var altså svak sist, og viste dårlig vilje da. Vår ide kommer ut etter et lengre avbrekk, den pleier alltid å være «klar» når den først starter, og kommer å lede dette lenge. Settes først, men her garderer vi bredt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 2 Gurra Palema –
Falt tungt som storfavoritt sist, men gjorde ikke noe dårlig løp etter startgaloppen, og kom sterkt tilbake i kulissene. Feilfritt blir det fort revansje i dette lunsjløpet, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på tet og slutt. BANKES PÅ DE LITT MINDRE BONGENE.

V4-4 : 11 Mindyourvoice W.F. – Det er jevnt i finalen, og her plukker vi med oss litt hester. Ideen var strålende sist, og falt virkelig med flagget til topps da. Havnet utvendig leder, og første 1000m gikk på raske 14,5. Fikk så rygg leder runden igjen, fullførte sterkt, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Duger i massevis her om den leverer slik igjen. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.