Gå til sidens hovedinnhold

Flott V4-lunsj med Ohlsson i hovedrollen

Bollnäs sparker i gang en ny travuke fra Sverige, og gjør det med en flott V4-omgang. Vi jakter V4-suksess med en banker som ikke har den beste raden...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

OBS! Pga et veldig dårlig vær er det kommet en HAUG AV STRYKNINGER! Bongene våre på Eksperten vil være oppdaterte.

Bollnäs står altså for lunsjomgangen fra Sverige denne mandagen, og dette blir nok en ganske krevende dag for de på fire bein. Værprognosene er nemlig dårlige, og nedbør kan komme som både regn og snø. 2 Amiral (V4-1) har normalt ingen problemer med slike forhold, og vi er klart inne på at nå kommer seieren. Dette er vår beste banker i omgangen, og når tipsene ble lagt ut var den fakta ingen favoritt...

Ta rygg på følgende:

V4-1 : 2 Amiral – Har ikke den beste raden, men dette er uansett en traver vi tror MYE på i dagens lunsjomgang. Etter pause nest sist havnet den utvendig leder, plukket ned den, og så helt «klar» ut. Det trodde også Ulf Ohlsson som sluttet å kjøre. Ble da speedet ned oppunder mål, og toppkusken må ta ansvaret for at det ikke ble seier da. Sist så den smellfin ut, men havnet i en dårlig rygg, og ble trukket «sjakk» mot siste sving. Da var det løpet over. Er altså MYE bedre enn raden, nå kommer det på en BIKE, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Lar seg rett og slett ikke slå?

V4-2 : 3 Maharani R.J. – Et småskummelt løp venter, og her kan det være smart å gardere bredt. Vår ide har fått to løp i kroppen etter pause, og sist valgte man å rykke skoene på den. Var da ekstremt forbedret, og bare forsvant i fra til en overlegen seier. Motstanden var billig, men inntrykket meget bra. På klokken stod det 13,2 s 700m, og den var ikke tom på det. Blir nå veldig kuskeplusset med Mats Djuse, den står i et perfekt spor bak bilen, og mot en ikke veldig tøff gjeng kan det komme en ny seier. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 6 Guli Rubin – Er veldig formsterk, og snart burde vel det komme en seier igjen? Gikk PIGG i mål etter sene luker sist, mens den fullførte bra, og viste 21,1 s 800m nest sist. Møter en motstand som den er vant å møte, og klaffer det bare litt bedre enn sist, ja, da kan det fort være duket igjen. PASSES!

V4-4 : 10 D. Day Zet – Burde nok ha vunnet sist for å få fullt godkjent, men gjorde uansett et OK løp. Kommer her ut etter en liten pause, Reden sine hester er alltid klare direkte etter opphold, og nå makser man dessuten balansen med å rykke skoene bak. Har normalt en fin sjanse å runde en overkommelig gjeng. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.