Flott V5-finale på Momarken

Tre lovende fireåringer samt flere andre plussvarianter borger for en spennende avslutning på V5-spillet i kveld. Les våre tips og spill her.

Klikk her for tips og kommentarer til V5 på Momarken.

Her kan du laste ned komplett program til løpene på Momarken.

Nettavisen synes flere kveldens løp ser ganske oversiktlige ut og vi tror vi kan klare fem rette for en overkommelig innsats. Vi spiller denne gang to forslag til hhv 80 og 360 kroner. Det største forslaget denne gang er på 800 kroner og er en samlebong. Vi spiller enkelt og greit den lille bongen 10 ganger.

3 Lundfax og hjemmetrener Cato Antonsen blir storfavoritter i V5-4 og det er vel liten tvil om at de vinner dette løpet feilfritt. Vi singelspiller på samlebongen, men finner plass til en gardering på det mellomste forslaget.

På samlebongen bruker vi også banker i syvhestersfeltet V5-3. Vi tror 3 Låhne Friggen og Geir Flåten får overta teten tidlig fra sprinterbetonte Påls Linda og da skal tiåringen ha gode muligheter til å lede helt inn. Friggen blir neppe favoritt.

I første avdeling ser vi igrunnen bare to hester med skikkelig seiersjanse og spiller disse på alle forslag. I den andre avdelingen skal tolv hopper av ymse kvalitet ut bak bilen. Vi satser på at det holder med fem streker.

Auro News en derbykandidat?

Om Cato Antonsen skulle misse med Lundfax har han sjansen igjen allerede i løpet etter. V5-finalen er blitt en skikkelig perle med mange gode hester i kamp om "magre" 14.000. 2 Auro News vant fem løp i fjor som treåring, men sto med tre smultringer før det ble en fin annenplass på ny rekord 15.0 nest sist. Sist var Super News-sønnen ute og testet Derbydistansen og det endte i total overlegen seier på flotte 16.2 2680 volte.

Hesten står fint til spormessig, men kommer ikke til dekket bord. Både 6 C.C. Paradise Image og 10 Thai Tanium er to fireåringer av rett merke som sikkert vil kjempe om Derbybilletter til høsten de også. Fra vonde spor blir det dog ikke enkelt å nå til topps. Vi spiller faktisk hele åtte hester på alle våre forslag da det er mange gode travere på farten. Ekstra spennende skal det bli å følge Scarlet Knights lillebror 7 Red Williams som gjør sin andre start i Norge.

Fine premier på Drammen

De som kjøpte våre V5-forslag til Drammen i går fikk økt saldoen på spillekontoen. Begge de små forslagene gikk inn og mens V5-A ga pene 2.034 kroner igjen for en innsats på 100 kroner ble man i B-spillet belønnet med 547 kroner på 96-kronersforslaget.

Kveldens ekspertforslag finner dere i kjøpsboksen oppe til venstre.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin