Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenBirger og Morten byr på følgende til løpene på Bro Park:
I V64 spillet på søndag setter vi vår lit til trener Madeleine Smith. Stjernehesten hennes 2 Espen Hill kommer ut i V64-1. Espen Hill har slått disse hestene enkelt før, men bærer nå toppvekt. Vi tror han takler det, og bruker han som banker på de mindre systemene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenI V64-5/V4-3 låser vi løpet på Smith- duoen 8 Alvena Tudor og 5 Bad Reputation. Begge livdebuterte for en drøy uke siden med en første og en tredjeplass. Vi tror det løpet sist var litt bedre enn handicap 63. Distansen nå er 200 meter lengre, noe vi tror bare er en fordel for begge.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenI V64 finalen har vi god tro på 8 Sir Duke. Han ligger alltid langt bak fra start, men avslutter ofte veldig bra. Her er det mange som vi tror ikke har noen fordel av den lange distansen, og dermed tror vi 8 Sir Duke plukker ned alle på oppløpet. Tøffest i mot tror vi 1 Cava Queen blir. Hun har ikke vunnet i år, men møter nå et ganske enkelt selskap.