Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet 29. september - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Harstad byr på en fyldig meny denne kvelden, og det blir både V65, V5, og V4! Vår største V65-bong til Kr.1 800 er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V65-1 : 1 Ghandi B.R. – Knep seieren sist, og var bra. Virker å være skikkelig på riktig vei i ny regi, den kan åpne bak bilen, og dette ser riktig ut på forhånd. Settes først, men løpet ellers er jevnt, og vi plukker med oss litt hester på bongene.

V65-2 : 2 Sellanrå – Ble det galopp for sist, og den er ikke stabil. Var meget god i løpene før det, og kan «ALT» på en god dag. Feilfritt er dette hesten å slå, og vi iler til med tipsnikken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 4 Mellem Jerven – Fullførte fint etter deler av løpet i dødens sist, og utvikler seg for tiden bra. Har en passende oppgave foran seg i kveld, og dukker opp på foto i en feilfri utgave. SPILLES!

V65-4 : 7 Filippa B.R. – Var ikke på topp i monte sist, men gikk klart bra med vogn nest sist. Stod da 20m bak 8 Ixelle Bolets som den står likt med nå. Er BEST i feltet, og runder alt om den har dagen. Skal stå først!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 7 Rambunctious Ravin – Dette er et ordentlig flott løp med de beste hestene i grunnlaget. Favoritten er dog motivert, og det er en kanon i denne klassen. Blåste rundt feltet fra spor 12 i V75’en sist, og var også helt enorm etter galopp i V75’en tredje sist. Har utviklet seg MYE, og har en stor sjanse om den leverer slik igjen. SPILLES!

V65-6 : 7 Maks Mollyn – Har ikke vunnet på lenge, men var solid i nederlaget sist, og avslørte da form. I kveld passer distansen bedre, den er veldig kjapp fra start, og den fortjener litt oppmerksomhet her. Fikser V65-kronene fra Harstad?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.