Gå til sidens hovedinnhold

Flott V65-lunsj med godbiter på menyen

En herlig V65-omgang sparker i gang weekenden! Vi jakter V65-suksess med en banker som spurtet riktig så bra sist...

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Östersund byr på en spennende V65-omgang til lunsj denne fredagen, og vi har jobbet frem flere godbiter fra arkivet. Den beste bankeren spekulerer vi dog ikke mot, og 7 Naheed må ha en stor sjanse i V65-3 om alt går riktig for seg. ALL IN!

Ta rygg på følgende:

V65-1 : 8 Bellis Frontline – Fullførte helt OK sist, mens den kom til mål med litt krefter igjen nest sist. Er noe bedre enn raden, den er lynrask fra start, og fra dette sporet klemmer nok Tomas Pettersson til direkte. Distansen passer midt i blinken, og motstanden er ikke veldig tøff. Slår til som en godbit?

V65-2 : 1 Klack Ante – Helskummelt løp for «kaldingene», og her garderer vi bredt. Draget er et skikkelig langskudd, men denne er fakta ikke så verst. Fjerde sist viste den for eksempel 27,7 s 900m etter en dårlig start. Glem heller ikke at den 17. juli stod 20m bak 12 Ellison, og er altså 40m billigere ute kontra favoritten nå. Prøves som en mulig skrell, men løpet garderes altså bredt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 7 Naheed – Spurtet klart bra i kulissene sist, og møtte da på en helt annen motstand enn dette. På klokken stod det faktisk 11,1 s 1000m med krefter igjen. Her er det med få unntak billig i mot, og dette er en «sikker vinner» om alt går riktig for seg. ALL IN!

V65-4 : 4 Ronja Boko – Dette kan naturligvis dreie seg om tidlig tet og slutt for favoritten. Formen er ordentlig bra, og den har fått tre løp i kroppen etter pause nå. Er en motivert favoritt. Vi vil dog ha med oss 11 R.M.G. Dancingqueen som snart bør få vinne et løp igjen. Spurtet meget sterkt sist, og på klokken stod det 10,7 s 300m med krefter igjen. KAN OVERRASKE OM DET SKULLE KLAFFE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 2 Pyrmo – Her er det veldig jevnt, og vi plukker med oss litt hester. Ideen har ikke sprudlet veldig etter pause, men likevel gjort helt OK innsatser. Kommer nå ut på en kjapp sprint, og det burde passe midt i blinken. Sporet er dessuten perfekt, og vi roper et varsko.

V65-6 : 4 Oneiric Ocelot – Knep seieren sist, og viste en solid skalle da. Benny Christensen har virkelig funnet formen, og i år har det blitt 5 seire på 25 forsøk i Sverige. Hele 9 ganger har han vært blant de to beste… Dette er en OK oppgave for vår ide i finalen, og sjansene for en ny seier skal være gode.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.