Gå til sidens hovedinnhold

Flott V65-lunsj på Solvalla

Vi jakter en flying start på weekenden! Våre V65-tips til Solvalla er klare, og her er det bare å ta rygg på godbitene som blir servert!

Lerum med solide tips i Bergen 1. juli - Kr.2 880 ble til Kr.31 000
Juli-mnd startet på en meget bra måte da den store bongen til undertegnede satt som et skudd i Bergen. To V65-bonger a Kr.2 880 (fire andeler a Kr.750) ble levert på Eksperten, de var GANGET MED TO, og betalte derfor ut meget fine Kr.31 000. I V5-spillet ble det fullklaff for bongen på Kr.480, også den var GANGET MED TO, og betalte ut Kr.5 760,-. En av godbitene som ble servert denne kvelden var Tom Odin (18,4%), og den stod først på vår rank som en herlig frekkis!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Solvalla står for fredagens V65-lunsj, og vi elsker disse lunsjene på hovedbanen i Sverige. Dagens beste banker dukker opp i monteløpet, og vi garderer ikke 5 Selfie Brodde (V65-2). Ellers finnes det flere interessante objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 9 Zeolit – Skuffet ved å trekke seg fra tet sist, men så litt tung ut etter pause, og hadde nok svært godt av det løpet i kroppen. Ventes MYE forbedret til denne starten, den er solid kuskeplusset med Adielsson, og normalt har Zeolit en meget god sjanse i et løp som dette. Skal stå først på ranken.

V65-2 : 5 Selfie Brodde – Har ikke gjort mange feil i monte, og var tilbake på sitt beste i den stilarten sist. Var ikke helt 100% nest sist, men pleier altså levere når den først dukker opp under sal. Rytteren er knallgod, og dette dreier seg fort om tidlig tet og slutt. Er en svært motivert favoritt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 2 Laird Hamilt Boko – Her er det veldig svak klasse på hestene, og det skal ikke mye til for å vinne et løp som dette. Vår soleklare ide holder vi høyt på ren kapasitet, og den gikk strålende etter en ganske grov galopp sist. Til denne starten rykker man skoene foran, og vi håper at det skal gjøre den mer stabil. Må ha en stor sjanse i et billig løp som dette.

V65-4 : 9 No Pressure – Har gjort to løp i ny regi, og når man rykket skoene sist, ja, da fikk man virkelig se hvor bra denne kan være. Blåste inn til seier, viste 10,7 s 800m, og virket ubrukt i målgangen. Blir det bare litt tempo her, ja, da skal det en god hest for å svare denne til slutt. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 4 Iwan Boko – Når denne stod hos Wilhelm Paal så var den «ALLTID» omgitt av meget sterke rapporter, og det var rett og slett en hest man trodde mye på. Har nå gjort to løp for Goop, og har vært klart bra ved begge anledninger. Gikk sterkt etter startgalopp nest sist (12,4/1900m), mens den spurtet skikkelig bra fra sisteplass sist. Jepson får sjansen nå, og han vil nok gjøre alt for å svare ut favoritten fra start. Greier han det, ja, da kan fakta dette være over… SPILLES!

V65-6 : 10 Twigs Honor – Er en hest Svante Båth tror på, og han forventer at den dukker opp på foto i et løp som dette. Var god i nederlaget nest sist, mens det ble galopp sist. På sitt beste er den god nok å runde en gjeng som dette, og må naturligvis med på bongen. Vår klare ide!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.