Gå til sidens hovedinnhold

Flott V65-omgang fra Harstad

Vi spekulerer mot flere av kveldens største favoritter! Vinnermaskin gir favoritten kamp? Frekkis gjør kort prosess fra tet? Våre oppdaterte V65-vurderinger er klare. Du tar vel rygg?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Harstad byr på en spennende V65-omgang denne kvelden, og vår største bong til Kr.1 920 er uten bankere. Vi har en klar feeling at flere av kveldens største favoritter kan være i trøbbel, og spekulerer i jakten på storcashen. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 6 Cover Princess – Var et stort skrik under fjorårets V75-kjøring i Harstad, og stod da til 8x flesket mot MYE bedre hester enn hva den møter her. Har nå fått tre løp i kroppen etter pause, den er på riktig vei, og dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Er verdt et forsøk mot en svært overkommelig gjeng, og vi iler til med tipsnikken.

V65-2 : 11 Uberg Odin – Er den helt overlegent beste hesten her, og feilfritt taper den ikke. Har egentlig pleid å stå både 20-40m bak de den nå står likt med, og den kan ikke få et bedre løp enn dette. Har gått bra etter galopp to ganger på rappen, og det er ingen fare med formen. Konkurrerer mot seg selv, og feilfritt har den altså en stor sjanse i omgivelser som dette.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 6 Valle Trym – Ble altså trykket ned til latterlige 1,3x flesket sist, og det blir feil mot en hest som ikke er pålitelig. Galopperte seg bort da, og det er slik denne hesten er. Var bunnsolid etter galopp nest sist, og da stod den for eksempel likt med 8 Kringlers Viktor som den nå står 20m foran. Valle Trym har en stor sjanse å vinne dette løpet, men da må den altså trave feilfritt…

V65-4 : W.J. Eminent Bergen – Har fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, og den har funnet toppformen. Avgjorde sikkert sist, og da må man huske på at den for eksempel stod 20m bak 8 Shocking Icon. Har en veldig fin sjanse om den leverer på sitt beste, og det er en motivert favoritt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 12 Myr Faksen – Har et gaveløp foran seg, men har ikke vist form med vogn på en god stund, og sist var den langt under pari. De tre siste gangene med denne kusken så har det blitt en sjetteplass, en femteplass, og sist ble den disket for galopp på oppløpet. Møter uansett en såpass billig gjeng her at den bare skal vinne, men vi tør naturligvis ikke å banke den med ussel form. Motivert, men…

V65-6 : 3 Rambunctious Ravin – Er mye bedre enn det grunnlaget den har på konto, og har altså vunnet 10 av 16 løp. Veldig få hester gjør slikt. Vant veldig enkelt etter en lengre pause sist, og hadde nok også veldig godt av det løpet i kroppen. Er veldig kjapp fra start når den først løser, og her er nok Sigmund Jakobsen interessert i å teste den foran. Går en lav 14-tid på de forholdene som venter i kveld, og vi tror på en flott mulighet!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.