Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V65-omgang fra Harstad. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.765

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Harstad byr på en flott V65-omgang i kveld, og vi prøver oss med bankerfrie bonger i jakten på V65-kronene. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 9 Elite B.R. – Var halt i Sverige sist, men gikk uansett et OK løp til fjerde. Nå er den fikset på, og trener fint igjen. Vær dog litt OBS på at den matches mot et løp i Sverige, og formen er neppe helt på topp i kveld. Vi nøyer oss derfor med å sette den først på ranken, og avstår fra et bankerspill

V65-2 : 6 Kringlers Viktor – Har normalt en «kald» oppgave med hele 80m tillegg, men tilleggene betyr langt mindre når det er så få hester med i feltet. Her jogger Kringlers Viktor seg gratis opp til de andre, kommer så tungt i sluttrunden, og taper neppe om den leverer på topp igjen. Distansen nå passer langt bedre enn sist. Skal stå soleklart først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 6 Joker Blesen – Er MYE bedre enn raden, og kan blåse rundt en gjeng som dette om den bare går feilfritt. I kveld ventes det dessuten bra baneforhold, og det trenger denne for å fungere som best. Prøves som en frekkis i et ellers ganske jevnt oppgjør.

V65-4 : 5 Seeweed – Har en drømmeoppgave foran seg i kveld, og normalt skal dette dreie seg om tet og slutt på en kjapp sprint. Rapporteres å trene bra, og det er snakk om en klar tipsener.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Drivlomen – Gjør bare gode løp, og vant også sist selv om den ikke var på topp da. Tilbake på sitt beste så er dette en meget god hest i grunnlaget, og da taper den neppe. SPILLES!

V65-6 : 2 M.C. Valiente – Avgjorde sikkert i debuten for Morten Carlsen sist, og den blir hardt betrodd i finalen. Da møtte den «IKKE NOE», og i kveld er det tøffere i mot. Må derfor garderes. 10 The Spy Who Loved Me er ingen stjerne, men den er i flott form, og spurtet veldig oppløftende sist. Kan overraske med tempo.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»