Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Skrellbanen Klosterskogen byr på en flott V65-omgang i kveld, og vi jakter V65-kronene med en banker som har smellfine betingelser foran seg. 2 Marietta (V65-2) leder normalt sitt løp hele veien, og den står alene på alt. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 L.J.’s Dreamcatcher – Har fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, og gikk helt OK til maks i Sverige sist. Er flink under sal, her møter den en billig gjeng, og rytteren er dessuten BRA. Slår til som en godbit?

V65-2 : 2 Marietta – Har en skreddersydd oppgave foran seg i kveld, og dette dreier seg om tet og slutt skulle den levere i nærheten av hva den kan. Slo på en sjelden galopp sist, men har ellers vært stabil, og flink. Kan ikke få bedre betingelser enn dette, og det er snakk om en soleklar tipsener.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 6 Rams Bror – Rader opp, og dette er en ordentlig god 4-åring. Blir voldsomt hardt betrodd i kveld, og det kan utmerket være slik at den bare vinner dette. Skal stå først. Vi plukker dog med oss grunnkapable 5 Wik Viktor i mot. Tapte knepent etter pause sist, men fungerte bedre enn tidligere, og kan lede dette lenge om den skulle fungere skikkelig i kveld også. Disse to skiller seg veldig klart ut.

V65-4 : 7 Lykkje Pelle – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den er veldig på riktig vei. Sist var den god fra dødens på 6 Tverdals Modina, og den fikk et pluss i kanten av oss. Til denne starten rykker man skoene rundt for første gang, og spesielt det at den får av seg framskoene er ofte et stort pluss på «kaldingene». Kan være MYE forbedret, og den er spillbar.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Devi Jameson – Er under utvikling, og spurtet riktig så sterkt sist (13,5 s 300m). Møter en billig gjeng i kveld, og kommer den seg bare rundt de krappe svingene på denne banen så er sjansene for seier gode. Vi stoler dog ikke helt på en såpass fersk 3-åring som skal ut på denne banen for første gang i livet, og det er derfor ikke snakk om noen banker.

V65-6 : 3 Gjærla Prinsen – Fikk maks i V75’en sist, men fullførte uansett godkjent i tøffe omgivelser. På klokken stod det 25,8 s 1000m. Nå passer distansen bedre, og fra tet er dette hesten å slå. Er en klar tipsener i finalen.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.