Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenBirger og Morten byr på følgende til løpene på Øvrevoll:

3 Harrier Hawk i V65-2 har en fin oppgave på Øvrevoll torsdag. Lett seier i nest siste start ble fulgt opp med en sterk innsats til andre sist. Da slo han flere gode hester, og en liknende innsats bør gi seier.

Ellrs er det et par løp som ser overkommelige ut. I V65-3/V4-1 tror vi mest på 6 Admiral de Vega og 4 Let's Go Crazy. Sistnevnte imponerte stort i debuten og får et knepent tips. Vi velger i tillegg å ta med 1 Rockman Reef. Var avhengt i debuten, før han satte inn en kraftig finish til seier. Møter mye bedre hester nå, men spurten var sterk.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Også i V65-4/V4-2 bør det være nokså trygt å redusere litt. 3 Leave No Trace har et fint løp og møter mye svakere hester enn hun pleier. Men hun har aldri klart å vinne selv om det har sett lyst ut. Kanskje kan hun bli speedet ned av 4 Spirit of Cimarron, som avsluttet fint sist som toer bak Let's Go Crazy.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


De øvrige løpene ser mer åpne ut. Særlig er finalen åpen, og i dette feltet er det aldri lett å vite hvordan løpet vil gå underveis. Ofte blir tempoet for høyt fra start, og da går det gjerne sakte på oppløpet.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.