Flotte forutsetninger!

Foto: hesteguiden.com

Vår V4-banker i lunsjen på Romme i Sverige i dag står svært spennende til, og da iler vi til lukene!

Tirsdagen er det nok å ta tak i for de spillesugne, og det hele åpnes med lunsjtrav til både Romme i Sverige og på Bjerke her hjemme.

Til kvelden kan vi spille V65 til Umeå på den andre siden av kjølen og til en dobbel V5-omgang på Forus i Norge, og vi har som vanlig tips til alle baner denne tirsdagen.

Les også:Austevoll i siget!

I lunsjen på Romme synes vi det ligner en topp vinnersjanse for 12 Moe Blixten i V4-3 som gjorde en meget bra opphenting etter galopp sist, og gangen før vant Moe Odin–sønnen meget enkelt for Daniel Olsson. Et perfekt spor på 20 meter tillegg i dag gjør sitt til at vi tror på at den samstemte duoen finner seg en bra posisjon direkte, og det er faktisk ikke helt utenkelig at han kan kjøre seg tidlig til tet.

Moe Blixten har vært spilt til favoritt i alle sine siste løp, men galoppene har ødelagt en del. Rapportene fra kretsen rundt hesten er dog meget positive nå, og med den dyktige startkusken Daniel Olsson i sulkyen fra en perfekt utgangsposisjon må vi prøve et bankerspill på Moe Blixten i lunsjen i dag.

Innleveringsfrister Romme
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En vinner med klaff?
10 Pasco Frontline i V4-1 hadde en meget bra sesong i fjor med over en kvart million innkjørt, og han var ute i noen knalltøffe V75-løp på slutten av året. Han fikk seg så en velfortjent pause, og han har nå fått to tette løp i kroppen etter pausen, og sist på Solvalla synes vi han avsluttet meget fint i et løp Norskeide Pine Rolls vant.

Tomas Pettersson kan melde om en hest som trener meget fint og virker mer spenstig etter de to løpene, og vi synes han er meget interessant i dette løpet som det lukter litt tempo på. Litt klaff på sisterunden for Pasco Frontline, tror vi på en meget bra vinnersjanse for tredjevalget i spillet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.