Flotte travdueller i Bergen

Hvem som går seirende ut av Torpa Carl og Fakse, er svært uvisst på forhånd. Les våre tips og spill her

Klikk her for tips til V5-A på Bergen

Klikk her for tips til V5-B

Bergen Travpark byr på et par spennende dueller i kveld, og mest spenning er det nok til regnværsbyen nye avlshingst Fakse.

Jærvsøfaks-avkommet skal stå i avlstjeneste hos John Blindheim denne sesongen, og da får Bergens-publikummet sjansen til å se den flotte syvåringen på hjemmebanen ved flere anledninger.

To seirer
Fakse har allerede vunnet to meget tradisjonsrike løp denne sesongen. Både Jacob Meyers Pokal og Lars Laumb-fatet har havnet hos svensken etter overbevisende løp.

Da skal han vel vinne enkelt når han i kveld skal kjempe om "magre" 14.000 i V5-2.

Neida, Åsbjørn Tengsareid stiller nemlig med ungheststjernen Torpa Carl som har gjort et flott comeback iår.

Vi tror det blir meget jevnt mellom de to syvåringene og spiller begge på våre forslag.

Far mot sønn - igjen
I V5-3 kan det fort bli en ny spennende duell. Det avhenger dog om Ove Wassberg velger å svare opp teten mot sønnens storfavoritt General Garsong.

Vi håper han gir publikum valutta for pengene og prøver å lede hele veien med Liz Ideal.

Spillemessig ser løpene i A-veddemålet svært gjennomsiktige ut og vi tviler på de altfor store premiene. Vi spiller derfor samlebong på det største forslaget.

Bare Wassberg i B-spillet

Mens Svein Ove og faren "bare" kjøre to favoritter hver i A-spillet har de alle fem i B-spillet.

Yngstemann stiller med dagens overlegent største favoritt i svært lovende Rembrandt November (på bildet er det Ove som kjører). Denne er krysset på 96 prosent av alle bonger i V5B-4.

Men ellers er det mest gamlefar Wassberg som ikke har mindre enn fire B-favoritter. Uschkim, Sjasmin, Strong Little Viking og Tekno Kongen skal alle prøve å forsvare favorittrollen. Isåfall ligger utbetalingen an til å bli svært magre 47 kroner.

Nettavisen tror ikke på de store overraskelsene og spiller samlebong 10 ganger på alle tre spilleforslag i V5B. Med etpar tre favorittfall blir det fort bra butikk av det.