Folkehesten mot stolpe i programmet

Solør Svarten og Geir Gudmestad blir vår banker i et spennende V65-spill søndag
Solør Svarten og Geir Gudmestad blir vår banker i et spennende V65-spill søndag Foto: Picasa

Banker med overlydsfart i kroppen! Supersjokket som dukker opp i billige omgivelser! Frekkis på vei mot form! Vi byr på snadder på Forus!

Vi kaller Bergen Travpark for vår gullgruve, og det ble nye fremganger fra banen mellom de syv fjell på torsdag 12. mars. Nettavisen sin lille V65-bong på 144 betalte ut 951. Nettavisen sin lille V5-bong på 180 betalte ut 1 939. Nettavisen sitt DD-forslag på fire rekker gav en odds på 27,41! Tidligere i år har vi spilt inn over en million på Bergen...

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

Løpene på Forus begynne kl.18.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Forus denne søndagen så velger vi å banke Folkehesten Forus. Solør Svarten har helt overlegen fart i kroppen sin, og på det vi tror er hesten sin beste distanse så velger vi altså å gå all in. Bankeren kommer ut i V65-3. Sjekk ellers ut følgende:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bankeren:

V65-3 : 13 Solør Svarten – Har radet opp, og den jakter altså stolpe i programmet. Vant sist, men imponerte ikke noe veldig da. Tiden ble uansett bra, og på søndagens distanse så ser ikke vi bort i fra at den kan under 26. Da lar den seg rett og slett ikke slå, og fra dette sporet så tror vi også at Geir Gudmestad vil komme fykende direkte. Selv om vi ikke liker å gå all in på hester med slike betingelser så skal sjansene være svært gode for Folkehesten Forus. SPILLES!

Billig ute - kan sjokke!:

V65-4 : 8 Komnes Judo – Møter denne søndagen på en relativt billig gjeng, og viser den bare noe av det den kan, ja, da kjemper den garantert om seieren her. Har nå gått to løp på det jevne etter pause, men den har trengt noen blåsere i kroppen, og vi tror at den vil løfte seg utover. Blir merkelig lite spilt her, og det er litt rart med tanke på at motstanden ikke er den tøffeste. Klar OBS som er med på alle våre bonger.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Frekkis på vei mot form:

V65-1 : 8 Quantillus – Kom ut etter pause sist, og den gjør et bra løp etter en tidlig galopp da. Ser pigg og fin ut i kulissene, og den var ikke tom over mål. Banen den dagen var ikke noe pluss, og en mykere bane denne søndagen vil nok hestebeina til Quantillus sette pris på. Er kvikk i uttaket, og selv om sporet er dårlig så blir ikke vi helt sjokket om Geir Gudmestad prøver å ladde mot tet. Har en fin sjanse i helt riktige omgivelser, og vi roper et varsko!